Dec 10, 2015

Kerabu Mangga Thailand



Kerabu mangga memang menjadi favorite aku dari dulu. Yang versi Thailand, maklumlah dulu pernah kerja part-time di restoran Thai hihi. Kebetulan ada lebih mangga muda, maka terhasillah kerabu mangga. Ratah cam gitu je , tak payah nasi pun tak pe. Yamehhhhh . Resepi ??? nanti lah update ye . Simple je mangga, tomato, bawang, bawang putih, daun ketumbar dan beberapa bahan yang lain.

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. ya rabbi.. ini adalah dugaan dan ujian buat tekak hehe.. sedapnyaaa dahla skarang musim buah mangga sakan..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign