Kerabu Mangga Thailand

by - December 10, 2015



Kerabu mangga memang menjadi favorite aku dari dulu. Yang versi Thailand, maklumlah dulu pernah kerja part-time di restoran Thai hihi. Kebetulan ada lebih mangga muda, maka terhasillah kerabu mangga. Ratah cam gitu je , tak payah nasi pun tak pe. Yamehhhhh . Resepi ??? nanti lah update ye . Simple je mangga, tomato, bawang, bawang putih, daun ketumbar dan beberapa bahan yang lain.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

1 ulasan

  1. ya rabbi.. ini adalah dugaan dan ujian buat tekak hehe.. sedapnyaaa dahla skarang musim buah mangga sakan..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish