Dec 10, 2015

Kerabu Mangga Thailand



Kerabu mangga memang menjadi favorite aku dari dulu. Yang versi Thailand, maklumlah dulu pernah kerja part-time di restoran Thai hihi. Kebetulan ada lebih mangga muda, maka terhasillah kerabu mangga. Ratah cam gitu je , tak payah nasi pun tak pe. Yamehhhhh . Resepi ??? nanti lah update ye . Simple je mangga, tomato, bawang, bawang putih, daun ketumbar dan beberapa bahan yang lain.

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. ya rabbi.. ini adalah dugaan dan ujian buat tekak hehe.. sedapnyaaa dahla skarang musim buah mangga sakan..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign