Dec 27, 2015

Lipstick Aloe Vera ( Review)

Lipstick Aloe Vera antara lipstick carian google sekarang. Sebut pasal lipstick , wahhh menyengeh korang si gojes2 tu. Kebiasaannnya kita pakai lipstick hanya untuk menampakkan bibir lebih berseri, menyerlah dan monggel hehhhe, tapi jarang kita titik beratkan penjagaan bibir. Bibir kita ni, antara aset penting juga tau, jadi wajib dijaga dengan sebaiknya. Lipstick Aloe Vera sangat istimewa kerana disamping mencantikkan bibir malah mampu merawat serta melindungi bibir kerana dihasilkan menggunakan 99% ektrak aloe vera



Kalau macam aku pakai lipstick kadang ikut mood juga, ada masa nak nampak meriah, adakala nak nampak natural. Lipstick Aloe Vera ni warnanya ikut darah si pemakai. Packaging pun comel, warna hijau.




Jangan takut, luarannya nampak hijau, tapi bila kita sapu pada bibir, automatik ia akan bertukar warna. Lipstick Aloe Vera ni sesuai untuk semua sebab ia tiada bahan kimia, paraben dan toksid. Ia mampu merawat masalah bibir
seperti, bibir kering, bibir merekah
, bibir hitam dan kusam atau bibir sensitif.... sebab ia mengandungi 99% ektrak aloe vera .


Seperti yang kita tahu aloe vera ni memang sangat berkhasiat selain untuk kesihatan dalaman. Ia mampu melindungi bibir dari kering dan merekah sebab ia bersifat anti-oksidan, kaya dengan kolagen, vitamin C, E dan B12 . Malah terbukti berkesan menjadikan kulit bibir semakin lembab, lembut dan halus.




Nampak tak, dengan sekali sapuan je, bibir aku yang super gelap, pucat menjadi ceria pop star haha. Dan paling best ia tahan sehingga 12 jam Tekstur pula lembut je, halus dan nipis. Bau pun tak macam lipstick biasa yang kuat bau warna. Lipstick Aloe Vera bau macam natural gitu, haa macam kita pakai lipbalm atau vaseline. Tapi x melekit dan mencomottkan.
Harga Lipstick Aloe Vera RM10.00 tidak termasuk postage.
Untuk sebarang pembelian boleh :


Whatsapp :
014-513 5891

Call / SMS :
010-986 8215

Facebook :
Produk Kecantikan Murah Terlaris - ORIGINAL

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. wahhhh qila suka betul yg ceni heheheheheh murah lak tu huhuw! thanks kak ain heheeheh mcm nak beli je eehehehee macam la hahah

    ReplyDelete
  2. Wah lawa la color die. Murah pulak tu

    ReplyDelete
  3. produk drpd mana ni sis? teringin nak beli huhu

    ReplyDelete
  4. aida pakai bodyshop punyer.
    khas utk bibir kering.
    bibir aida cepat kering :(

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign