Dec 24, 2015

Mencari Mint Green Shawl

Mint green antara warna pastel yang menjadi kegilaan aku. Rasanya kalau pakai mesti rasa fresh, nyaman gitu. Xtually tak pernah beli atau guna mana2 pakaian mahupun aksesori warna mint green ni. Kalau ada pun apple green , emerald green je.




Cantik, sweet, calm je kan. Ingat mint green ingat aiskrim mint hihi. Nanti kita kita terjah mana2 shopping online, butik, kedai tudung, pasar malam cari mint green shawl ni. Emmm pair kot kalau dengan warna dark soil atau coklat .... Atau korang boleh rekomen sesiapa yg jual shawl kaler ni.... SALAM MAULIDUR RASUL

posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign