Dec 17, 2015

Menyesal Shopping Di NILE.COM

Nile.com antara port online shopping yang selalu dikunjungi sekarang. Dulu pernah intai2 je, wahhhh patutlah ramai yang suka shopping kat sana. Memang banyak produk yang ditawarkan, dari pakaian, aksesori, baju buslimah, pakaian kanak2, kesihatan semuanya ada. One stop centre gitttewww. Harga memang super duper berpatutan, memang murah, design memang up to date, klik je nak fesyen ala korea, spain, japan semua ada.... arghhhh kenapa baru sekarang , aku shopping di Nile.




Cuba teka aku beli apa ???? Barangan yang aku beli ni, kalau dekat tempat lain tak dapatnya harga below RM100 tau. Confirm lebih. Tak caya... betul.... tak tipu. Menyesal tak shopping bebanyak, dah lah sekarang banyak sales.



Ha aku beli velvet stiletto dan jaket kulit dua barang ni siap postage RM60 je. WWOOOWWW !!!! Ye murah sangat, kualiti pun ok. Tapi beli ni nak hadiahkan kat korang juga, jaket tu untuk adik. Kasut tu.... bakal jadi hadiah giveaway tak lama lagi. Stay tune ye. Jangan lupa shopping di Nile.Com
posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. Untungnya adik tu dapat jacket huhuhu

    ReplyDelete
  2. amboiii kasut buat hadiah giveaway! kahkah

    ReplyDelete
  3. sirius,,, farra pon suka shooping di nile,,,

    ReplyDelete
  4. cantiknya kasutt.. kita dah 3 kali beli dengan nile ni.. hehehe :) Pakat2 dgn kawan beli banyak, dapat free postage.. kekekkee

    ReplyDelete
  5. cmne na daftar ya? boleh ajar x? ��

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign