Minuman Coklat Telur Dinasour Di Discoveria Cafeteria

December 08, 2015

Hari tu bawak anak2 berkunjung ke Discoveria KL . Tebus tiket menang dari contest hehe. Penat cari dinasour, minum sekejap di Discoveria Cafeteria yang baru dibuka. Bersebelahan dengan bahagian cenderahati.




Menu nampak menarik, teringin nak cuba Discoveria Fish & Chip tapi dua tiga kali panggil staff buat tak tahu aje hua hua. So kita minum je, hilangkan dahaga. Order pun satu je. Akibat service yang slow....kan



Order minuman coklat, tapi ntah rasa macam milo.... berketul pulak tu. Tu pasal aku bagi nama coklat telur dinasour. Spoilll betul. Harga boleh tahan tapi... rasa, servis.... tak boleh blaaaaa.... Harap pihak Discoveria dapat adjust dan mantapkan mana yg patut.



Biskut ni pun macam best... tp tu la... sebab tiada layanan dan service yang bagus.... kita pun jadi beli.... korang pernah x alami situasi macam ni, tak kisahlah kat mana pun. Atau mungkin sistem dorang tengah on progress huhu

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Replies
    1. Haah, baru buka dah macam tu, mungkin dorang jemu duduk kaunter, pelanggan tak ramai... huaaaa

      Delete
  2. bila pegi kedai makan tapi dapat bad servis macam ni mmg akan spoil mood terus..pernah jadi kat saya, dah duduk lama dekat meja..x de org dtg ambik order pun..tiba2 ada pelayan datang kata meja tu dh reserve..sedangkan x de letak tanda apa2 pun..lepas tu terus x jadi makan kat situ..frust sgat rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, elok banyak untung bakal masuk dah rugi, nanti buruk nama perniagaan...

      Delete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish