Dec 25, 2015

Peter & Mawar Restaurant Unik Dan Romantik

Peter & Mawar Restaurant dengar nama pun dah unik dan menarik. Dengar mawar mesti dah ter imagine bunga ros merah yang mekar mewangi...cewah. Actually, hari tu join meet & greet Azril Ismail kat sini, korang boleh baca entri tu di http://www.mamadarwiish.blogspot.my/2015/12/sepetang-bersama-meet-greet-pelakon.html?m=0 Ya Allah patutlah Peter & Mawar menjadi restoren pilihan ramai, nak tahu kenapa ? Kenalah baca sampai habis hehe.




Inilah antara trademark Peter & Mawar. Signboard nya yang unik. Kuntuman bunga mawar yang diletakkan dalam kotak lut sinar. Awesome, sweet sangat. Suke sangat haha. Peter & Mawar restoran yang berkonsepkan cafe dan menyajikan makan western dan asian fusion.




Peter & Mawar ni luas juga, ada 2 tingkat dan ruang luar pun luas, sesuai kalau nak buat event, birthday party ke, product launching ke. Dan lagi nya ia di lot corner.





Ni bukan paid review ok. Memang entri khas dari aku, sebab feeling awesome and great sangat berada disana. Susun atur dan dekorasi yang cool, cuba tengok menu tu, wahhhh sweet kan. Munga2 hehe. Masuk je Peter & Mawar asyik nak selfie, snap sana sini.




Cantik kan art wall tu. Elegan, feminin dan gurlish sangat. Yang gambar bawah tu, cermin banyak dimensi di sebelah atas. Sempat gak possing heheh. Ok lah lepas ni ada rezeki boleh lepak bawak suami dan anak2 kat Peter & Mawar. Kalau celebrate anniversary, candle light dinner mesti romantik kat sini. Mana tahu lepas ni Peter & Mawar jemput untuk sesi food review.... boleh lah aku share review makanan Peter & Mawar pulak kat sini.



PETER & MAWAR

C-01-GF, Block C,
Sunway Nexis,
Jalan PJU 5/2, Dataran Sunway, 47810 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. yes to unik and romantic!!! perfect definition kak ain! hihihihi <3
    nak gi lagi la tapi qila takde sape sape yg boleh di romantic kan bersama ha nampak tak hahahaha sooooo i cant go there :( hahahahah

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign