Dec 15, 2015

SALINA'Z HERB Rahsia Kecantikan Wanita

Salina'z Herb sudah tidak asing dalam bidang kecantikan mahupun kesihatan wanita masa kini. Almaklumlah ia sudah bertapak kukuh dalam pasaran hampir 9 tahun. Tak goyah dengan kehadiran lambakan produk daripada pesaing yang lain, pasti Salina'z Herb mempunyai rangkaian produk yang betul2 mendapat tempat di hati pengguna. Teruja nak bereksplorasi bersama Salina'z Herb. Alhamdulillah Sabtu 12 Dec yang lepas dijemput oleh Hai Blogger bagi memeriahkan majlis perasmian Salina'z Herb bertempat di Alamanda Shopping Centre, Putrajaya yang disertai oleh 15 blogger lain yang terpilih.




Wah, rupanya Salina'z Herb merupakan kedai jamu tunggal yang ada di Putrajaya. Memang tidak asing lagi bagi warga Putrajaya. Diasaskan oleh sepasang suami isteri iaitu En.Mohd Zamzuri Zahari dan Puan Nor Salina Abd Sani Sangat mesra dan peramah orangnya. Selain produk penjagaan diri dibawah label Salina'z Herb terdapat juga produk kecantikan yang dipasarkan dibawah label Salina'z Beauty selain beberapa rangkaian kedai jamu dan butik kecantikan.




Keistimewaan Salina'z Herb & Salina'z Beauty adalah kerana ia dihasilkan daripada ramuan dan bahan semulajadi, herba2 asli yang disahkan HALAL , selamat, bermutu tinggi serta mendapat kelulusan daripada KKM . Selain harga produk yang mampu milik oleh semua golongan iaitu serendah RM 19.90 sehingga RM 150.00. Sehingga kini terdapat lebih daripada 15 produk dibawah label Salina'z Herb.




Antara produk terlaris Salina'z Herb adalah Jus Kembali Dara kerana kehebatannya mencantikkan, serta menyihatkan badan dari dalam hingga luaran khusus untuk kaum wanita. Mempunyai pelbagai khasiat yang diadun istimewa dengan pelbagai ramuan tradisi,daun, akar kayu, bungaan dan buahan menggunakan teklnologi dan formulasi terkini. Wahhh tak sabar nak rasai sendiri kehebatan Salina'z Herb Jus Kembali Dara Hanya RM 43.90(sm) dan RM 46.90(ss)

- Meningkatkan sistem imun
- Menegang dan mencerah kulit
- Menghilangjan bau badan
- Melambatkan proses monopos
- Atasi keputihan, haid tak teratur
- Menganjal, mantapkan, aset wanita
- Mengetatkan dan mengecutkan rahim
- Mengurangkan senggugu
- Energy booster
- Tingkatkan keinginan seksual
- Sesuai untuk semua wanita sudah berkahwin atau belum




Salina'z Herb Perfect White Slym antara produk yang lain yang menjadi pilihan pengguna. Merupakan minuman kolagen yang yang bukan hanya mampu mencerahkan kulit malah mampu kekal langsing. Sangat berkhasiat kerana mengandungi 11x stem cell dan Lutein. Mesti cuba kalau nak tampil.cantik, cerah, sihat dan menawan macam Puan Nor Salina kita. Sekarang ada Promosi harga !!!! hanya RM150 sahaja.

- Mencerahkan kulit
- Melangsingkan badan
- Menyah toksin
- Menguatkan kuku, rambut
- Rawat masalah kulit, jerawat, ruam
- Mencantikkan kulit
- Sesuai untuk semua golongan



Selain itu terdapat juga produk yang sesuai untuk lelaki seperti Slimax White Cafe RM 39.90(sm) RM43.90(ss) yang membantu melangsingkan badan, merendahkan kadar kolestrol, mencerahkan dan merawat kulit, menambah tenaga serta mencegaskan dan menyihatkan.

Putri Drink RM 39.90(sm) RM 43.90(ss) pula boleh diminum oleh remaja, gadis mahupun wanita sudah berkahwin bagi menjaga , menganjal dan memantapkan payudara serta memberikan tenaga.

Selain itu , terdapat juga Minyak Kelapa Dara , Mandian Mujarab, Feminine Wash dan banyak lagi





Antara produk Salina'z Beauty ada Cleanser Purifying, Toner Purifying, Gamat Soap, Set Pencerahan, Serum, Cosmetic, Lipbalm Treatment, Collagen Lipsticks, Mascara dan banyak lagi yang semestinya dijamin selamat dan bebas Paraben, alkhol mahupun bahan kimia berbahaya.






Dan yang paling best, tersenarai sebagai pemenang tempat ke empat dalam Instagram contest , selfie dan slogan kreatif hehe. Alhamdulillah. Tak sabar nak.mencuba sendiri produk hebat dari Salina'z Herb.




Balik terus cuba sendiri Salina'z Herb Putri Drink . Wah sedap dan unik rasanya. Lain daripada yang lain sebab bahan istimewanya adalah delima yang terbukti banyak khasiat. Selain menenfang, menganjal, memadatkan dan mengetatkan aset ia memberi tenaga dan kesegaran selain untuk kecantikan dan kesihatan dalam mahupun luaran. Sangat syorkan korang cuba, mudah je, murah pulak tu.

Untuk sebarang info lanjut atau belian mahupun pertanyaan, boleh hubungi :



Salina'z Herbs

Nor Salina Abd Sani : 019-2796949 E-mail : salinazherb@ymail.com

Official Website :
http://salinazbeauty.com/

Facebook :
https://www.facebook.com/perfectwhiteslym/

Instagram :
http://www.instagram.com/salinazherb/

http://www.instagram.com/salinazbeauty/


Cawangan Salina'z Herb / Salina'z Beauty :

Shah Alam :
No.10 Tingkat 1,
Alam Budiman, Seksyen U10,
Shah Alam.

Putrajaya :
No.26A, Tingkat 1,
Jalan Diplomatik,
Presint 15,
65025 Putrajaya.

K03, Pasar Awam,
Presint 16, Putrajaya.


K08, Lower Ground,
South Area

Alamanda Shopping Centre
Jalan Alamanda, Presint 1, Putrajaya

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. wawwww.. mama makin cantik ler dgn minum kolagen ni
    adehhh jeleslah kak no. hehehehe

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat putri drink tu..
    makin cantiklahh MD lepas ni..gebu gebasss gitu..hehe

    ReplyDelete
  3. Sedap ye Putri drink..
    nty nk try :D

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign