Dec 2, 2015

Sana Sini Cantik Hanya Dengan AINA CHANTIQ

Sana sini cantik ? Siapa yang tak nak kan. Terutama kaum wanita, yang dah berkahwin, melahirkan anak mahupun anak dara, malahan lelaki pun nak tampil menarik. Kalau dah lemak, selulit tertonjol sana sini, macam mana .... haha... mengata diri sendiri ni tau. Tapi dengan Sana Sini Cantik Lotion Insyaallah dapat membantu masalah itu. Tak dinafikan pemakanan yang sihat, dan gaya hidup yang baik sangat mempengaruhi kecantikan dan kesihatan dalaman dan luaran badan.



Sana Sini Cantik Lotion merupakan produk bumiputera Islam, buatan Malaysia serta disahkan Halal dan mendapat kelulusan GMP dan KKM (NOT 151004037K) . Jadi tak perlu takut atau bimbang dengan kesan sampingan.




Kandungan Sana Sini Cantik Lotion :

Minyak Argan, Epal Stemcell, Halia, Air, Minyak Mineral,Kolagen dan Menthol.



Keistimewaan Sana Sini Cantik Lotion :

-Memecahkan lemak yang terkumpul di dalam badan terutamanya di perut, peha & lengan.

-Mengembalikan bentuk badan yang langsing & ideal.

-Menghilangkan selulit dan rekahan kulit.

-Membuang angin yang terkumpul dalam badan.

-Melelegakan sakit sendi,kejang urat, sakit otot dan kebas-kebas badan.

-Mengurangkan flek-flek hitam,kulit kasar & kusam terutamanya diketiak, celah siku dan kaki.

-Sesuai untuk wanita lepas bersalin atau sedang berpantang dan juga masalah senggugut.

-Tambahan ekstrak collagen & stemcell dalam ramuan losyen akan menjadikan kulit lebih anjal dan awet muda.

-Losyen yang tidak terlalu panas dan tidak melekit serta berbau wangi dengan aroma yang cukup menyegarkan.

-Sesuai digunakan lelaki mahupun perempuan.

-Sensasi dingin yang tidak terlalu panas

-Bau losyen yang sangat lembut, segar dan harum




Cara penggunaan Sana Sini Cantik Lotion :

Hanya picit sedikit losyen kemudian sapu dan urut perlahan pada bahagian badan yang bermasalah selama 3-5 minit. Untuk kesan lebih efektif gunakan 2 kali sehari selepas mandi.

Tekstur losyen sangat lembut, halus dan ringan. Oleh kerana ia berasaskan air, jadi ia tidak berminyak dan melekit seperti sesetengah losyen pelangsing yang lain. Bau pun best je, ala2 bau losyen Vaseline. Bestttt. Takdelah pergi kelas, pergi office bau halia haha. Panas dia pun, kira mild je, sesuai sangat. Kesan berpanjangan.



Ok, dah masuk 3 hari menggunakan Sana Sini Cantik Lotion best bila pakai sambil buat kerja rumah, cepat berpeluh. So nak kesan lebih cepat kenalah jaga pemakanan juga ok. Korang boleh kunjungi facebook dan instagram dibawah untuk lihat banyak testimoni, artis2 pun ada guna. Ohhh ya 1 botol ni 150ml RM60 (sm) RM70 (ss)


Sana Sini Cantik Lotion

Hubungi :
010 - 231 1879

Instagram :
https://www.instagram.com/ainachantiq

Facebook :
https://m.facebook.com/Aina-Chantiq-Stokis-Rawang-1522957948015052/
posted from Bloggeroid

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign