Dec 11, 2015

Tshirt Blogger Tajaan ACACIA BEAUTY CARE

Tshirt blogger yang ada domain sendiri memang dah lama diidamkan. Dulu macam segan je nak tempah, nak beli sebab blog suam2 kuku je haha. Alhamdulillah sekarang mood blogging pun meriah, jemputan event pun ada,jadi mulalah nak ada tshirt blogger sendiri. Salah satu usaha menjenamakan blog secara off line.Alhamdulillah Acacia Beauty Care sudi menaja. Ya Allah murah nya hati kan. Dulu Acacia Beauty Care pernah taja giveaway blog ni juga. Jangan lupa follow progress mereka kerana produk kecantikan mereka akan meletop tak lama lagi. Acacia Beauty Care pun banyak bagi free trial produk untuk followers mereka.




T-shirt blogger tajaan Acacia Beauty Care dicetak khas oleh service printing yang terbaik iaitu DZikel Tee House Kalau korang nak tempah tshirt printing boleh la ke fanpage ni. Banyak design menarik dengan kualiti dan harga menarik.



Bukan untuk aku sorang, malah Acacia Beauty Care taja untuk suamiku juga. Alhamdulillah. Semoga jenama , perniagaan dan rezeki kalian bertambah berkat dan bertambah.

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. wah...dah nak kena ada club ni kak..nanti jangan lupa fidah yer..nak gak join kelab akak.

    ReplyDelete
  2. bestnya.. boleh pakai pi mana2.. ehehe..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign