Tshirt Blogger Tajaan ACACIA BEAUTY CARE

December 11, 2015

Tshirt blogger yang ada domain sendiri memang dah lama diidamkan. Dulu macam segan je nak tempah, nak beli sebab blog suam2 kuku je haha. Alhamdulillah sekarang mood blogging pun meriah, jemputan event pun ada,jadi mulalah nak ada tshirt blogger sendiri. Salah satu usaha menjenamakan blog secara off line.Alhamdulillah Acacia Beauty Care sudi menaja. Ya Allah murah nya hati kan. Dulu Acacia Beauty Care pernah taja giveaway blog ni juga. Jangan lupa follow progress mereka kerana produk kecantikan mereka akan meletop tak lama lagi. Acacia Beauty Care pun banyak bagi free trial produk untuk followers mereka.




T-shirt blogger tajaan Acacia Beauty Care dicetak khas oleh service printing yang terbaik iaitu DZikel Tee House Kalau korang nak tempah tshirt printing boleh la ke fanpage ni. Banyak design menarik dengan kualiti dan harga menarik.



Bukan untuk aku sorang, malah Acacia Beauty Care taja untuk suamiku juga. Alhamdulillah. Semoga jenama , perniagaan dan rezeki kalian bertambah berkat dan bertambah.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

5 ulasan

  1. wah...dah nak kena ada club ni kak..nanti jangan lupa fidah yer..nak gak join kelab akak.

    ReplyDelete
  2. bestnya.. boleh pakai pi mana2.. ehehe..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG