Dec 27, 2015

Watson Buat Sale Gile2

Watson antara tempat yang akan aku pergi setiap bulan. Kadang tu tak beli apa pun, saja cuci mata. Last day jenjalan ke Watson.... wahhhh !!! banyaknya sale. Dari barangan kosmetik, penjagaan wajah, supplement semua ada. Tapi aku memang gila mask hehe. So memang aku grab terus bila tengok banyak sale.



Mask 10 keping RM30 kalau 5 keping RM18 wahhh meriah haha tapi sampai 3 Han 2016. Standard harga mask RM5 ke atas untuk sekeping. Wahh banyak less kan. Boleh campur2 nak yang mana. Mask buatan Korea, memang target aku hihu. Yag kotak tu ada 15 keping, RM30 jenama Beauty Diaries dari Taiwan.



Selain tu aku grab juga shampoo dan conditioner yang packaging sangat cute, awesome tu. Tak sabar nak review produk baru ni hihi. Lagi best guna kad keahlian VIP Watson, dapat kumpul mata ganjaran dan banyak less harga. Kelebihan kad VIP Watson korang boleh baca kat sini ok http://www.mamadarwiish.blogspot.my/2015/01/watson-vip-card-banyak-kelebihan.html?m=1

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Semalam baru g watson gak. Hehe.. Takde borong sangat..Anak buat ragam.

    ReplyDelete
  2. Aina pernah guna hair conditioner yang helpful & delightful. Bau dia kuat juga la:)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign