Fruit Salad Murah Di Segi FreshMart

by - January 04, 2016



Fruit salad kalau rajin buat simple je. Campurkan aja aneka buahan, potong cute-cute campur dengan sout cream , yogurt atau mayonis. Yang ni beli je hehhhe RM3 semangkuk, meriah juga. Ada delima yang merah ranum, strawberry dan korean pear yang berjus. Beli dekat Segi FreshMart. Sedap makan sejuk-sejuk, lagi sedap kalau ianya buahan segar. Lepas ni boleh try buah, mest anak-anak suka. Snek berkhasiat, lagi sihat kalau tukarkan mayonis kepasa jus lemon, limau atau madu dan yogurt.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

5 ulasan

  1. Segi Fresh Mart kat mana mama?

    ReplyDelete
  2. Baru nak tanya buat sendiri ke apa...hehehehe..ala kalau dah murah beli je..nak buat sendiri tu kang lom tentu kan...

    ReplyDelete
  3. Makan mcmni lagi elok dr mengunyah junk food..banyak kalori hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnya .. ain dah lah suka buah buahan :)

    ReplyDelete
  5. Paling mudah disediakan. Antara rajin dan malas je. Hehe.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish