Jan 4, 2016

Fruit Salad Murah Di Segi FreshMart



Fruit salad kalau rajin buat simple je. Campurkan aja aneka buahan, potong cute-cute campur dengan sout cream , yogurt atau mayonis. Yang ni beli je hehhhe RM3 semangkuk, meriah juga. Ada delima yang merah ranum, strawberry dan korean pear yang berjus. Beli dekat Segi FreshMart. Sedap makan sejuk-sejuk, lagi sedap kalau ianya buahan segar. Lepas ni boleh try buah, mest anak-anak suka. Snek berkhasiat, lagi sihat kalau tukarkan mayonis kepasa jus lemon, limau atau madu dan yogurt.

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Segi Fresh Mart kat mana mama?

    ReplyDelete
  2. Baru nak tanya buat sendiri ke apa...hehehehe..ala kalau dah murah beli je..nak buat sendiri tu kang lom tentu kan...

    ReplyDelete
  3. Makan mcmni lagi elok dr mengunyah junk food..banyak kalori hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnya .. ain dah lah suka buah buahan :)

    ReplyDelete
  5. Paling mudah disediakan. Antara rajin dan malas je. Hehe.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign