Jan 22, 2016

Hadiah Backpack RM500 Dari Samsonite

Hari tu up entri menang voucher RM500 dari iprice . Yang boleh guna untuk shopping barangan jenama Samsonite. Boleh baca entri tu kat sini Actually sebelum menang tak tau pun pasal Samsonite hehhhe, rupanya brand antarabangsa yang mengkhusus kepada bagasi, backpack dan bag laptop . Hargs memang wow dan kualiti yang wow jugak.




Aku pilih High Sierra RM270++ floral backpack hihi, tak sangka dapat free gift, mineral bottle yang verry the Korea. Untuk anak-anak dan suami aku pilih dari American Tourister harga setiap satu RM60-RM80 mahal kan . Rezeki Alhamdulillah. Memang berbeza bila pakai backpack yang berjenama , dapat tengok kualiti material nya. Kalau nak dapatkan diskaun harga bila online shopping , boleh ke https://iprice.my

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Perghhh rm500 tuuu.. Tahniahhh kak!!! Semoga Allah permurahkan rezeki akk lagi.. Kipidap

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Ena akk x sangka pun boleh menang, sebab lebih 1k bagi jawapan sama :)

      Delete
  2. untung badan...rezeki awak tu...bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin mudahan sentiasa beruntung hehe, alhamdulillah

      Delete
  3. Congratulations on your win Mama Darwiish :)

    We hope that you enjoy the prizes!

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign