Jan 13, 2016

Hadiah Hamper RM150 Dari Anlene

Alhamdulillah rezeki tahun 2016 hasil bergive away di blog Kelly Chin tak sangka terpilih sebagai salah seorang pemenang. Sebenarnya dah lama teringin nak berjumpa blogger manis ni, sangat positif orangnya dan antara chinese blogger yang hebat.





Nak courier hadiah memang taklah sebab berat, baik pergi ambik , dapat jumpa Kelly dan kebetulan kami pun nak jenjalan. Alhamdulillah rezeki, banyak tu susu, ada perisa asli dan coklat.cik suami memang suka Anlene. Tq Kelly, Anlene dan pembaca setia. Love you laaaahhh

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. wah..bestnya dapat hadiah anlene. yong pun suka minum anlene :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign