Hadiah Hamper RM150 Dari Anlene

by - January 13, 2016

Alhamdulillah rezeki tahun 2016 hasil bergive away di blog Kelly Chin tak sangka terpilih sebagai salah seorang pemenang. Sebenarnya dah lama teringin nak berjumpa blogger manis ni, sangat positif orangnya dan antara chinese blogger yang hebat.





Nak courier hadiah memang taklah sebab berat, baik pergi ambik , dapat jumpa Kelly dan kebetulan kami pun nak jenjalan. Alhamdulillah rezeki, banyak tu susu, ada perisa asli dan coklat.cik suami memang suka Anlene. Tq Kelly, Anlene dan pembaca setia. Love you laaaahhh

posted from Bloggeroid

You May Also Like

1 ulasan

  1. wah..bestnya dapat hadiah anlene. yong pun suka minum anlene :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish