Jan 12, 2016

Header Baru Mama Darwiish



Yang ni paling latest hehehe, yang bawah tu idea pagi tadi :P




Hahaha agaknya dah berapa kali tukar header blog Mama Darwiish ni. Ada yang ditempah khas, ada yang custome made dan kali ni buat sendiri. Mood nya nak lebih hipster, simple dan mimple. Hipster ke??? What ever janji sedap mata memandang. Nanti jangan terkejutpulak tiada lagi header berwajah cute seperti yang dulu haha. Cute la sangat. Diharapkan bertambah meriahlah kunjungan pembaca blog ini. Amin


Gantikan header yang lama ni ha, yang ni design RM10 je dari http://maisaradesign.blogspot.my/ Macam-macam dia boleh design dengan harga murah dan berkualiti.  

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign