Header Baru Mama Darwiish

by - January 12, 2016



Yang ni paling latest hehehe, yang bawah tu idea pagi tadi :P




Hahaha agaknya dah berapa kali tukar header blog Mama Darwiish ni. Ada yang ditempah khas, ada yang custome made dan kali ni buat sendiri. Mood nya nak lebih hipster, simple dan mimple. Hipster ke??? What ever janji sedap mata memandang. Nanti jangan terkejutpulak tiada lagi header berwajah cute seperti yang dulu haha. Cute la sangat. Diharapkan bertambah meriahlah kunjungan pembaca blog ini. Amin


Gantikan header yang lama ni ha, yang ni design RM10 je dari http://maisaradesign.blogspot.my/ Macam-macam dia boleh design dengan harga murah dan berkualiti.  

You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish