Jan 19, 2016

Jadilah Seperi Aiin Baharom

Sindrom jadilah seperti Rashid atau be clever like a Bill makin menjadi-jadi sekarang. Pada aku tak salah kot. Sebab ia positif, unsur menasihati, menyindir dengan cara santun. Siap keluar berita di televisyen isu si Rashid ni. Asyik Rashid je, jom jadi seperti Aiin Baharom a.k.a. Mama Darwiish pulak haha. Korang pun boleh cuba, seronok dan lucu pulak. Boleh cuba di http:www.my.vonvon.me



posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. haha heboh jadilah macam rashid ni kat twitter apa semua

    ReplyDelete
  2. hahahah~ aiin tak payah jadik rashid la.. jadik jek aiin.. dah comel dah..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign