Jadilah Seperi Aiin Baharom

by - January 19, 2016

Sindrom jadilah seperti Rashid atau be clever like a Bill makin menjadi-jadi sekarang. Pada aku tak salah kot. Sebab ia positif, unsur menasihati, menyindir dengan cara santun. Siap keluar berita di televisyen isu si Rashid ni. Asyik Rashid je, jom jadi seperti Aiin Baharom a.k.a. Mama Darwiish pulak haha. Korang pun boleh cuba, seronok dan lucu pulak. Boleh cuba di http:www.my.vonvon.me



posted from Bloggeroid

You May Also Like

3 ulasan

  1. haha heboh jadilah macam rashid ni kat twitter apa semua

    ReplyDelete
  2. hahahah~ aiin tak payah jadik rashid la.. jadik jek aiin.. dah comel dah..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish