Jan 10, 2016

Nasi Arab Ready Made Hilangkan Gian Aku

Nasi Arab antara menu yang tengah aku craving kan haha. Alkisah cuti yang lepas akak ipar masakkan Nasi Arab Ayam , sedap ya Rabbi. Sebelum tu Ramadhan yang lepas dah pernah rasa, tapi tak sesedap akak ipar punya masakan.Nampak gaya kena menuntut dengan beliau :p



Google resepi pun boleh tahan rumitnya, cari rempah macam akak ipar guna pun tak de, so kita beli yang ready made je, hihi Brahim's Nasi Arab Kambing Siap dapat free sudu ha.... Harga RM9 lebih



Balik kita just gunting sikit pouch tu, masukkan dalam mikrowave biar 2 minit, pastu boleh makan. Puhhhh bau kambing ngan rempah dia, piawww kawwww.Kambing pun lembut, ada 6 ketul, banyak tu. Tomato pun ada. Cuma nasi dia agak lembik, dan bukan beras basmati kot, tapi habis juga ku makan. Tulis kat kota 1-2 orang makan, tapi bagi aku sorang jenkot, portion kecik je. Last but not least, memang lepas gian aku haha. Tq http://www.brahimsfood.com

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. sedapnya..boleh bawa travel cenggini

    ReplyDelete
  2. waa.. kebetulan huda pon tengah craving nasi arab, boleh la beli ni. walaupon mungkin x sama mcm makan kat kedai, boleh la hilangkan kempunan

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign