Jan 19, 2016

Penawar Penyakit Jantung & Kolestrol Tinggi

Tahukah korang yang kolestrol tinggi adalah antara penyebab masalah jantung ? Terutama jantung tersumbat. Nauzubillahiminzalik kan. Jantung ni dah lah organ utama badan kita, kalau kita tak jaga dengan betul ia boleh membahayakan nyawa. Kolestrol pada amnya berfungsi untuk membentuk dinding sel dan sumber tenaga, tapi kalau dah terlampau banyak kolestrol jahat  ia akan menyempitkan pembuluh darah dan seterusnya menganggu fungsi jantung.oh ye, kalau nak tahu antara simptom atau tanda kolestrol tinggi dalam badan adalah apabila kita sering merasa kebas di jari kaki atau tangan terutama waktu tidur, gout, perubahan pada kuku dan kulit.Selain pemakanan dan gaya hidup sihat kita boleh berikhtiar dengan Pati Herba Madu produk kesihatan keluaran Syarikat Clear Herbs Sdn Bhd & Clear Herbs Trading yang mujarab merawat masalah jantung dan kolestrol tinggi. Ianya dijamin 100% asli tanpa pengawet, ada GMP KKM, Mesti KKM, ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia.



Khasiat Pati Herba Madu :
- Menurunkan Kadar Kolesterol
- Membersihkan saluran jantung yg tersumbat
- Menurunkan Berat Badan
- Melancarkan process pembuangan
- Merawat penyakit darah tinggi dan kencing manis
- Membuang angin dalam badan
- Merawat masalah resdung dan gout

Ramuan Pati Herba Madu :
- Madu lebah asli
- Halia
- Bawang Putih
- Jus Lemon
- Cuka epal
- Kurma





Testimoni dari Datuk Malek Noor yang merupakan duta Pati Herba Madu :

Kisahnya bermula Datuk Malek Noor telah dikejarkan ke hospital, dek kerana beliau telah rebah kerana mengalami sesak nafas. Hasil pemeriksaan doktor mendapati dua saluran arteri Datuk Noor tersumbat. Satu pembedahan telah dilakukan ke atas beliau. Pada mulanya Datuk Malek berasa pelik memandangkan doktor memberitahu kandungan kalestrolnya sebenarnya adalah rendah. Tetapi Datuk Malek tidak dinafikan gaya hidupnya yang suka mencuba makanan yang baru dan seorang yang "kaki makan" mungkin menjadi penyebab beliau mendapat serangan jantung.

Pelbagai ikhtiar dan nasihat beliau ambil buat iktibar tentang cara menjalani hidup yang sihat. Hinggalah beliau ditemukan dengan Pati Herba Madu. Setelah mengambil secara konsisten, beliau dapat merasakan banyak perubahan terhadap dirinya. Bayangkan beliau yang sudah berusia 60 tahun masih mampu berjalan jauh, tidak rasa mengah apabila bermain golf, mampu bersenam di gimnasium dan paling penting beliau dapat melakukan ibadah dengan tubuh badan yang sihat.






Pati Herba Madu sesuai untuk wanita mahupun lelaki di pelbagai peringkat usia 250ml Harga: RM69.00Semenanjung (Sabah/Sarawak):RM79.00


CLEAR HERB SDN BHD & CLEAR HERB TRADING

Facebook :
Clear Herbs

Blog :
http://www.patiherbamadu.blogspot.com

Website :
http://www.clearherbs.com.my
http://www.bebaskolesterol.com

Alamat :
D27-1 Jalan TKS 2,
Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang, Selangor

Telefon :
019 - 2535796
013 - 3627775
012 - 51573968
posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. memang kena cuba baru tau bestnya.
    kekdang byk suppliment x mampu memberi
    penawar pd penyakit jantung..

    ReplyDelete
  2. ramai yang dah puas hati kan...

    harus dapatkan satu ni :)

    ReplyDelete
  3. Saya suka produk yang macam ni. Multiple in 1. Hahaha boleh ke cakap macam tu? Maksudnya supplemen yang boleh dimakan untuk rawat banyak penyakit. Tak payah makan banyak-banyak supplemen kalau ada banyak penyakit. Makan satu je

    ReplyDelete
  4. produk yg bagus utk menurunkan tahap kolestrol dlm badan :)

    ReplyDelete
  5. sekarang ni macam macam penyakit..pemakanan paling penting kan..kena jaga..pati herba madu ni sbb dia banyak makanan sunnah..tu yg buat tak sabar nak cuba ;)

    ReplyDelete
  6. 100% asli dan tanpa bahan pengawet yang bagus tu. Kena beli sebotol jugak nih.

    ReplyDelete
  7. singgah di sini :) hehe thank you for sharing good info

    ReplyDelete
  8. boleh la nisa cuba ni.. nak kasi nenek nisa.. hope dpt bantu sakit2 badan n lutut dia..

    ReplyDelete
  9. sedang mencuba. terbaca post kat FB 7 simptom ada kolestrol. 4 simptom saya ada. semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign