Resepi ESP SHAKLEE

January 06, 2016

ESP Shaklee memang sinonim untuk mereka yang inginkan kesihatan dari dalam dan luaran terutama kecantikan kulit. Malah ia mampu mengurangkan berat badan. Minuman kesihatan / protein berasaskan soya non gamo . Didatangkan dengan rasa vanilla, sedap diminum , mengenyangkan dan banyak manfaat. Tapi kalau dah hari-hari memang jemu, jadi apa kata kita cuba variasikan menu esp . Jangan risau ia tidak merosakkan nutrien yang terkandung dalam esp , malam menambahkan rasa, khasiat dan menyelerakan. Esp ni kebiasaannnya diminum sebagai pengganti sarapan pagi.

Resepi ESP SHAKLEE :








Just add on apa yang korang nak. Tapi jangan pulak tambah kafein seperti kopi dan teh mahupun gula. Kalau macam yang buah tu, boleh blender jadi macam smoothies.... yumsss sedap.Jangan lupa banyakkan minum air masak. Boleh dapatkan ESP dengan harga menarik dan free consultation dan free postage, hubungi 012-9125 998
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG