Jan 6, 2016

Resepi ESP SHAKLEE

ESP Shaklee memang sinonim untuk mereka yang inginkan kesihatan dari dalam dan luaran terutama kecantikan kulit. Malah ia mampu mengurangkan berat badan. Minuman kesihatan / protein berasaskan soya non gamo . Didatangkan dengan rasa vanilla, sedap diminum , mengenyangkan dan banyak manfaat. Tapi kalau dah hari-hari memang jemu, jadi apa kata kita cuba variasikan menu esp . Jangan risau ia tidak merosakkan nutrien yang terkandung dalam esp , malam menambahkan rasa, khasiat dan menyelerakan. Esp ni kebiasaannnya diminum sebagai pengganti sarapan pagi.

Resepi ESP SHAKLEE :








Just add on apa yang korang nak. Tapi jangan pulak tambah kafein seperti kopi dan teh mahupun gula. Kalau macam yang buah tu, boleh blender jadi macam smoothies.... yumsss sedap.Jangan lupa banyakkan minum air masak. Boleh dapatkan ESP dengan harga menarik dan free consultation dan free postage, hubungi 012-9125 998
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign