Jan 20, 2016

REVIEW : Dwi Dara Collagen Complex

Kulit berjerawat, berminyak, liang pori besar memang dah sinonim dengan aku. Memang faktor hormon dan pemakanan kot. Ditambah cuaca yang tak menentu ni kan. Terpanggil untuk mencuba sendiri Dwi Dara Complex Collagen keluaran Dwi Dara Resources (002434516-T) yang dikatakan berkesan merawat masalah macam kulit berjerawat , bermasalah .





Dwi Dara Complex Collagen selamat untuk lelaki mahupun wanita yang nak tampil sihat dan cantik dari dalaman hingga luaran. Disahkan halal oleh Jakim, dan pengiktirafan GMP. Apa yang menariknya Dwi Dara Complex Collagen sangat mudah untuk kita ambil, sebab ia berbentuk cecair, hanya perlu koyak sachet dan minum. Tak perlu nak kemam, bancuh atau shake. Semuanya ada 20 sachet.



Ramuan istimewa Dwi Dara Collagen Complex :

Hydrolyzed collagen, Orange , Lemon , Grapefruit , Phytocelltec , Stem-cell , Apple stem-cell , Grape stem-cell , Kiwi stem-cell , Argan stem-cell , Makanan Sunnah , Buah Delima , Madu , Kurma , Kismis




Khasiat Dwi Dara Collagen Complex :

Selain sesuai untuk merawat masalah kulit bermasalah, sensitif, normal, tona tak sekata malah ia mampu memberikan berat badan ideal . Termasuk kesihatan organ dalaman dan luaran seperti kulit, rambut, kuku yang cantik, sihat dan kuat.



Saja letak dalam sudu bagi nampak macam mana rupanya Dwi Dara Collagen Complex hehe. Bau dia macam masam-masam manis. Tekstur pun biasa, tak pekat sangat dan tak cair sangat. Rasa dia ,ada macam rasa asam katok yang hitam tu. Sedap tak puas satu sachet hehe. Opsss sehari satu sachet je tau jangan lebih. Boleh minum sebelum sarapan atau sebelum tidur malam. Macam aku prefer minum pagi. Sekarang dah hari ke 10, dapat rasa badan segar je, kulit pulak, jerawat tu macam kempis sikit. Bab parut, tu ambil masa sikit la kan, takkan 10 hari boleh cover. Ajaib sungguh. Jenis aku ni kurang minum air, tu yang rasa dehydrated , so lepas ni kena banyak minum air la supaya lebih nampak kesan. Harganya RM130 (sm) RM140 (ss)



Instagram:
@dwidaraauthorized

Hashtag:
#dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex

Facebook:
http://www.facebook.com/dwidaraauthorized

Hotline:
018-219 5350

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign