Sehari Saja Jerawat Hilang Dengan Refinity Acne Hydrogel

January 28, 2016

Jerawat hilang dalam masa sehari ??? macam auta je kan. Tak mustahil tau kalau kena dengan produknya . Pada uols yang kulit licin , mulus pun stay baca entri ni tau sebab bukan hanya boleh nyahkan jerawat , parut semua malah mampu menghalus dan menganjalkan kulit wajah. Sebelum ni dah bermacam try produk , tak kisah dari cleanser , krim , toner , masker semuanya dah cuba , tapi tu lah kena consistent dan istiqamah guna baru dapat hasil yang wow. Macam aku mama anak dua , kadang tu terlepas juga masa nak menenyeh semua tu hihi. Dan lagi satu aku jenis sekali guna terus nak cantik hehe. Sebab tu aku tertarik hati nak guna Refinity Acne Hydrogel Feeling exited juga kot nak guna ubat jerawat bentuk hydrogel ni. Refinity Acne Hydrogel antara produk yang laku keras tau dipasaran. Tak percaya korang google aje , tak pun #RefinityAcneHydrogel di Instagram atau Facebook , berlambak testimoni dan 98% berpuas hati dan berjaya tau.



Hokeyyy selfie dulu dengan Refinity Acne Hydrogel . Dikeluarkan ekslusif dari Refinity Resources (SA0316132-M) Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya so boleh kita guna tanpa ragu dan selamat.




Packagingnya memang simple but nice. Warna pun menyerlah. Menjadi faktor menarik pelanggan juga tau. Refinity Acne Hydrogel istimewa berbanding jenama produk lain kerana ia kaya dengan ekstak Salix Alba Selalu kalau rawat jerawat kita biasa dengar guna minyak tea tree , lemon , madu , collagen dan sebagainya. Tapi tidak pada Refinity Acne Hydrogel




Ha itulah Salix Alba sejenis herba yang pohonnya rimbun. Dari zaman dulu terutama negara China gunakan merawat masalah kesihatan demam , luka dan sebagainya. Salix Alba berfungsi membunuh kuman , bakteria dari akarnya yang membentuk jerawat . Kiranya ia membasmi dari dasar kulit secara semulajadi seterusnya merawat dan membaik pulih sel kulit mati . Wahhh bestkan.





Satu botol Refinity Acne Hydrogel mengandungi 15ml / 0.5fl.oz Sikit ??? Ohh tidak , banyak tau sebab guna hanya sikit je. Tak payah banyak-banyak. Botol pun nampak elegen dan mudah serta praktikal untuk digunakan dan dibawa kemana-mana . Tengah drive , tengah tengok wayang , nak tidur ... boleh sapu hihihi.



Ye , pump sikit aje Refinity Acne Hydrogel lepas tu kita sapu , urut perlahan-lahan pada jerawat yang nak kita hilangkan. Pastikan cuci bersih dulu muka tu dan lap kering .Jangan risau tak melekit pun , sekejap je meresap . Dah nama pun hydrogel kan. Bau pun tak kuat sangat. Mild aja...fresh. Dah siap sapu biarkan aja , seeloknya pakai masa waktu pagi atau sebelum tidur. Keesokannya uols boleh tengok hasilnya. Sangat sesuai dan bertidak pantas pada kulit sensitif dan bermasalah.



Ni aku sapu dalam masa 7 hari macam gitu. Gambar sebelum tu nampak parut baru jerawat , besar pulak tu, bengkak lepas kena picit. Kat bawah tu ada jerawat halus huuu semua ada. Alhamdulillah jerawat halus tu tak jadi membesar , kering terus. Parut tu macam nak pudar... ye lah parut kotttt... mana boleh hilang sekelip mata kan. Tapi memang dapat rasa kulit muka kurang berminyak dan bersih. Suka sangay. Sekarang Refinity Acne Hydrogel antara barangan wajib dalam handbag. Tenyeh-tenyeh...jerawat hilang macam model pulak kan. Lagi berkesan guna sekerapnya huhu . Berbaloi lah harga RM90 sebotol tapi lagi jimat dan untung beli sekarang ada diskaun harga RM70 sebotol dan RM130 untuk dua botol Semua info dan pertanyaan boleh uols ke www.refinity.com.my


Testimoni berjaya pengguna Refinity Acne Hydrogel :




posted from Bloggeroid

You Might Also Like

8 ulasan

  1. sekarang ni pipi Fida sebelah kiri mcm ada jerawat besar tumbuh..mcm org pukul ada gak..terpaksa tutup dgn tudung..kalau la ada org nak sponsor kat Fida..memang Fida akan cuba pakai..Agak2 ada tak?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jap lagi ada la yang bermurah hati nak hadiahkan tu.... nanti confirm senyum lebar jerawat mula mengecut

      Delete
    2. Jap lagi ada la yang bermurah hati nak hadiahkan tu.... nanti confirm senyum lebar jerawat mula mengecut

      Delete
  2. Kat ena memang berkesan... tapi take time juga la.. sokay la.. janji ena tak kecutkan jerawat secara manual (Guna jari yg gatal korek2 jerawat ni) ahaks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah pedih woo pakai kuku, tapi memang tabiat kan. Mujur ada refinity :p

      Delete
  3. Excited nak try..tapi tak sampai2 lagi Refinity Acne Hydrogel ni kat saya..huhu

    ReplyDelete
  4. Jue pun guna dah kurang parut.. baru seminggu pakai.. kan parut jue jadi hitam.. nanti tunggu testimoni jue tak sabarr

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG