Jan 14, 2016

Sponsor Most Wanted !!!


Assalamualaikum n hai 


Sesi mencari para-para penaja awesome untuk giveaway yang akan datang di mamadarwiish.blogspot.com sempena bulan kelahiran ku next March hehe. Maka sudi-sudikanlah ya, mana yang berkenan , yang bermurah hati nak menaja. Makin ramai , In Sha Allah makin meriahlah giveaway tu nanti.

Terbuka kepada semua rakyat Malaysia, yang bukan blogger pun boleh. Yang ada online business lagi digalakkan sebab dapat menarik viewer, likers online page korang. Jika berminat drop aja di emai, whatspp atau pm di fb.

10 comments:

  1. Lama tak buat segmen gak nih... Masa amat mencemburui...

    ReplyDelete
  2. kan...jujur tu penting.. ni pernah menang 2x GA yang tak dapat pun hadiah..erm,,,,

    ReplyDelete
  3. sori boss, bulan ni lari bajet sikit. kalau tak bleh je jadi tukang sponsor. nextime kalau nak buat lagi PM ya ;)

    ReplyDelete
  4. Eh march bile? Saya bulan bulan march :D

    ReplyDelete
  5. Nak join jadi sponsor juga...

    www.qiyasaad.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Saya berminat utk sponsor

    sudi2 lawat blogsaya http://sahrizalmohdnoh.com

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign