Feb 4, 2016

Berpantang Dengan Mudah Dan Murah Dengan Malika Confinement Care

Amalan berpantang selepas melahirkan amat penting kepada si ibu. Ia amat menguji kesabaran , bukan sahaja pada si ibu malah si bapa . Ini kerana kebiasaannya masyarakat Melayu mengamalkam amalan berpantang sekurangnya selama 44 hari - 100 hari bagi mengembalikan kesihatan badan dari dalaman hingga luaran setelah melahirkan anak. Memang penting , kita akan dapat lihat kesan positif dari segi kesihatan dan kecantikan jika kita berpantang dengan betul  Macam aku Alhamdulillah , aku melalui proses berpantang di kampung , dibantu dan dipantau oleh mak aku hehe . Tapi tak semua ada peluang macam tu , dan sekarang memang keinginan si ibu nak berpantang dekat dengan si suami . So ini berita baik buat pada semua ibu yang bakal melahirkan baby , kerana uols boleh berpantang dirumah sendiri , dekat dengan suami , tak menyusahkan mak di kampung dengan menggunakan khidmat penjagaan berpantang dari Malika Confinement Care . Dengan Malika Confinement Care , confinement lady akan datang kerumah bagi memberikan khidmat penjagaan dalam pantang lengkap untuk uols dan baby , dari urutan , bertungku , bertangas dan sebagainya.

 

Malika Confinement Care :
  • Perkhidmatan penjagaan dalam pantang dari rumah ke rumah
  • Di jaga oleh confinement lady terlatih yang beragama Islam dan warganegara Malaysia
  • Tempoh penjagaa 4 - 5 jam sehari
  • Pakej lengkap termasuk penjagaan mama dan baby
  • Hanya untuk kawasan Klang Valley dan Nilai sahaja
  • Menggunakan 100% herba asli semulajadi yang segar , bukan herba kering bagi menjamin keberkesan dan khasiatnya
  • Harga dan pakej yang sangat menarik dan lengkap



Pakej Malika Confinement Care :

Disarankan supaya tempah servis dalam masa 3 - 4 bulan sebelum melahirkan supaya takdelah uols terkocoh-kocoh nanti. Lagipun ramai sesangat mama diluar sana yang percayakan service dari Malika Confinement Care sampaikan world wide dah tau. Bulan Jun ni Malika Confinement Care akan ke Melbourn , Australia dan Abu Dhabi bagi memenuhi permintaan mama yang berada di sana yang nak berpantang. Jadi kepada yang berada di luar negara boleh menggunakan khidmat dari Malika Confinement Care mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.






Promosi Februari !!!!

Jangan lepaskan peluang kerana Malika Confinement Care menawarkan harga promosi untuk sesi Foot Reflexology & Foot Spa RM 80 sahaja dan RM 120 untuk Body Massage & Body Scrub. Yang ni hanya untuk wanita , tak kisah lah uols pregnant ke, berpantang ke, anak dara ke semua boleh.









Facebook: 


Instagram :

Email: 

WhatsApp : 
016-207 8091 (Noorish)

13 comments:

  1. Senang skrg ade kemudahan mcm ni kan.. Tp kite tetap mak n mertua yg jagakan 2 minggu pertama, hehe~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.... sebab rasa selesa kan bila mak2 kita jaga.... nak bermanja la tu :-)

      Delete
  2. Bagus ni.. Harga pun not bad...nanti boleh la bila dah kahwin dah ada anak nanti, pergi kat sini je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina boleh je sekarang nk try, ada promo Feb reflexology, massage...best tu ina

      Delete
  3. salam. jom join giveaway nurin - menangi penginapan di Swiss Garden Resort, sambil membuat lebih banyak kenalan blogger

    http://nurinkhairi.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  4. Haritu nampak akak nak event Botanics tengah selfie. Nak tegur, tapi segan :(

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... ala nape x tegur, sata mmg kalau dpt selfie c nampak org dh ngeeee

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign