Feb 15, 2016

Cheese Cake Secret Recipe Tak Sedap

Cheese Cake Secret Recipe Tak Sedap ??? Agak-agak kena ambush tak dengan peminat tegar SR hehe. Sebelum hentam, mai baca dulu sampai ending ok. Bukan cheese cake aje yang tak sedap malah semua menu tak sedap kalau makan sengsorang tak ditemani cik abang dan anak-anak ... hihu. Walaupun anak-anak ni kadang-kadang havoc , tapi feel dia best dari tercongok makan sengsorang.



Cheese Cake & Green Tea Blended kombinasi macam tak kena kan hihi. Selalu pekena cheese cake dengan coffee baru umphhh. Makan sengsorang sementara menunggu event nak mula.




Memang cheese cake ni tak pernah mengecewakan. Cukup lemak, manisnya, lembut je. Antara favorite cake aku di Secret Recipe , Red Velvet, Chocolate Indulgence, Green Cheese Cake Oh ye ni outlet Sunway Giza, sunyi je , tak berapa nak havoc.

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. Dah agak saje je tulis tak sedap sebenarnya mmg sedap pun...susah nak jumpa SR ye menu tak sedap semua sedap2

    ReplyDelete
    Replies
    1. :p kan kak..... kalau kek tu, semua sedap, tinggal domper je cukup ongkos ke x ngeh2

      Delete
  2. kalau tak baca isi entry memang nak kena mama ni. huhu. cheese cake sedapppp la. selamat pagi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.... sedap kn.... adehhhh teringin pulak

      Delete
  3. Kalo saya, pilih red velvet pastu ngan coffee perghh. nikmat. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. red velvet SR kalau beli, syg nk mkn.hihi...sudu sikit2 takut habis :p

      Delete
  4. Cheese dia rasa sangat tak? nak cuba jugak haritu, tp kite tak suka cheese.

    Jemput baca:
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok mewah rasa cheese, tapi kalau nak yang mild boleh pilih yg ada lapis brownies tu.... sedappp lapisan bwh ada cheese cake sikit

      Delete
  5. terkezut kita kak..dah la selalu p SR..tetiba akak kata tak sedap..lemah semangat..Duk fikir yg selama ni kita makan dia taruh apa dalam tu..hahaha

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign