Feb 12, 2016

EVENT : Pelancaran BOTANICS Produk Terbaru Dari Mentholatum

Mentholatum memang sinonim dengan produk penjagaan kesihatan dan kecantikan. Antara jenama produk yang menjadi pilihan ramai adalah seperti, Lipice, Oxy, Selsun, Hada, Sunplay dan yang terkini adalah Botanics yang diinspirasikan daripada alam semulajadi seperti bungaan dan pati herba. Baru-baru ini diundang pihak Butterfly Project Malaysia bagi memeriahkan majlis perasmian Mentholatum Botanics bertempat di One Utama.



Botanics produk dihasilkan dari sumber semulajadi, herba dan bungaan yang berkualiti dipilih dengan teliti bagi memastikan khasiat dan kebaikannya terjaga dengan harga mampu dimiliki oleh semua. Botanics didatangkan dengan 4 pilihan produk iaitu Tube Face Wash, Foaming Wash, Pump Wash & Sheet Masks




Tube Face Wash 100g RM 14.90
- Hydra Whitening
- Pore Refining
- Deep Cleansing
- Hydrating

Pump Wash 150g RM 21.90
- Deep Clean Face Wash
- Moisturising Foam Wash



Foaming Wash 160g RM 25.90
- Oil & Blemish Control Foam Wash
- Whitening Foam Wash



Sheet Masks 22ml / pouch RM 6.90
- Aloevera Hydrating Facial Mask
- Pomegranate Anti-Oxidant Facial Mask
- Rosemary Pore Refining Facial Mask
- Rosehip Oil Brightening Facial Mask
- Lavender For Soothing Facial Mask




Produk Botanics hanya boleh didapati secara ekslusif di Guardian dengan harga yang menarik. Pasti berbaloi sebab ianya produk semulajadi, tanpa bahan kimia berbahaya. Rosehip Oil menjadi pilihan sebab bau bunga ros yang semulajadi dan mewah, segar seakan rawatan di spa. Bagi kulit yang kering, bermasalah dan kombinasi pun ada pilihan yang disediakan, jadi boleh pilih ikut kesesuaian kulit.






Di event tu juga kami berpeluang merasai teh herba pilihan sendiri. Jadi rambang mata nak pilih hehe. Tapi kesemuanya mempunyai khasiat dan manfaat tersendiri. Aku pilih lavender, chamomile, peach flower, violet, apple flower & rosehip khusus untuk anti-stress, cooling dan relaxing. Jangan lupa dapatkan rangkaian produk Mentholatum Botanics di Guardian berhampiran uols .


Web :



Facebook :

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Mama! Klu nmpk liz jgn lupa cubit, liz kalau x pakai spec kan mg xnampak org. Klu x blh selfie sekali kt sebelah tu, hehehe

    ReplyDelete
  2. jealousnyaa huhu
    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign