Pasta Di Gloria Jeans Coffees Mengecewakan

by - February 04, 2016

Alkisah last week pergi redeem hair treatment di Kerinchi. Perut pun mulalah berkeroncong. Maklumlah hampir 2 jam treatment tu. So pergilah ke Gloria Jeans Coffees Besar juga cafe ni , nampak decorations pun menarik. Aku memang kalau bab makan, habis sampai design kedai aku kaji , belum masuk platting makanan.





Sebelum layan makanan. Jom kita possing. Cantik, cool je suasana dalam Gloria Jeans Coffees ni. Staff pun ada 2 orang, dan dorang takde pun greet kita masa masuk macam cafe-cafe yang biasa aku pergi. Greeting pada customer walau dorang hanya datang intai-intai sangat penting ok .





Order fatucinne carbonara RM14 dan hot chocolate RM9 Kebetulan kami order yang ni aje. Ada hikmahnya rupanya. Pasta dia terlalu mushy bagi aku, lembik.... air pulak mungkin susu atau syrup terlebih, coklat kurang. Sangat spoil mood makan kitaorang. Bad impression bagi kitaorang yang first time berkunjung. Mudahan pihak pengurusan dapat menambah baik mutu sercisr dan pengendalian makanan. Tapi suasana, environment memang best, selesa dan sesuai untuk yang berkeluarga. Kek, manisan pun banyak pilihan.


GLORIA JEAN'S COFFEES NEXUS


Unit G-7, Ground Floor,
Nexus No.7 Jalan Kerinchi,
Bangsar South,
59200 Kuala Lumpur

Monday - Friday (7.00am - 8.30pm)

posted from Bloggeroid

You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish