Feb 25, 2016

SABUN BIDARA PLUS Merawat Kulit & Masalah Gangguan Sihir

Kali ini akan ku kongsikan satu artikel review mengenai Sabun Bidara Plus kerana keistimewaannya yang terbukti berkesan merawat masalah kulit dan merawat serta mengurangkan masalah gangguan jin, sihir, saka dan sebagainya. Ini kerana Sabun Bidara Plus dihasilkan pengamal perubatan Islam yang bertauliah dengan menggunakan herba semulajadi dan sunnah.




Sabun Bidara Plus adalah 100% herba seperti minyak zaitun, minyak habbatus sauda, daun bidara dan lain-lain serta minyak semulajadi. Tiada mengandungi ALS, SLS, paraben, pewarna, dan pewangi tambahan . Beribu testimoni berjaya yang dikongsika. Kalau nak tahu, Sabun Bidara Plus menerima permintaan tinggi dari Indonesia, Singapore, Malaysia dan Brunei.






Khasiat Sabun Bidara Plus :

Mampu mencantikkan kulit muka, melembapkan kulit, dan merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat, gatal-gatal.Selain itu, ia juga terbukti dapat mengurangkan kesan penyakit atau masalah yang disebabkan gangguan jihir, 'ain'saka dan sihir. Selain mampu merawat :

- Jerawat/Jeragat
- Kegatalan/ruam
- Ekzema/Psoriasis
- Kulit kering/
- Badan sering letih
- Susah hendak tidur
- Masalah perhubungan antara suami & isteri
- Sering ditindih/diganggu ketika tidur
- Sering sakit kepala
- Menghilangkan bau badan




Sabun Bidara Plus ni besar sabunnya, kalau nak jimat boleh potong. Guna macam sabun biasa, tapi ia tak sama dengan sabun yang biasa, tak mengeringkan kulit, bau pun tak kuat, bau yang sangat natural. Buih pun halus dan lembut , mungkin sebab shear butter tu kan, kaya dengan Vitamin A dan E. Alhamdulillah masalah kulit badan tak ada, so aku guna sebagai shampoo, best. Ya boleh guna sebagai shampoo juga kalau ada masalah gatal kulit kepala atau sering pening. Boleh digunakan seisi keluarga. Dapatkan segera tau, sokong produk Muslim :-)


Harga :
RM 35.00 (sm)
RM 40.00 (ss)
$ 20.00 (s/b)

Alamat :
2-2, Jalan 4/4c,
Desa Melawati
53100 Kuala Lumpur

Tel :
+6019-263 5500

Instagram :
https://www.instagram.com/sabunbidaraplus/

Facebook :
https://m.facebook.com/sabunbidaraplus/

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Nampak sedap bentuk sabunnya.. Ahaks.. Apapun bagus benda ni.. Nak beli satu la nanti..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign