Selamat Tinggal Blogspot.Com

February 21, 2016

Hasrat nak menukar domain dari blogspot ke domain berbayar seperti dotcom dah lama terpendam. Asyik tangguh aje. Dah ramai blogger otai nasihat supaya tukar domain bagi mengelakkan masalah. Ye lah, rupanya dah banyak kes rakan blogger yang blog mereka tiba-tiba di remove pihak google. Cuak kan



http://www.mamadarwiish.com dah sekarang. Still maintain Mama Darwiish sebab banyak sentimental value dekat situ. Mudahan lepas ni lebih banyak rezeki review, copywriting, event dan sebagainya di blog ni. Jangan risau tiada apa yang berubah. Hanya domain :-) Oh ye harga nya RM45 untuk setahun, aku upah blogger Sheda Ucu yang buat. Alhamdulillah sekejap aja dan lancar. Mudahan lancar selancarnya. Amin

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

11 ulasan

  1. wah bestnya..!! congratulation mamadarwish.. smoga di permudahkan sgala urusan..

    ReplyDelete
  2. wahhhh. ain pun ada terfkir nak tukar tapi tu lahh. tgok lah hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah umii :)


    Eh kenapa kenapa? Diremove????!!!

    Risau la pulakk, Adehhh -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak faktor, dan sebab free biasalah kan hehe

      Delete
  4. wah. dh bertukar dot com.. hehe. btw nama mamadarwiish mmg sedap didengar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.... hehe malas nk tukar...sayang la pulak

      Delete
  5. Mama tak tukar.wordpress.ke.hehehe.

    Btw..tahniah

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG