Feb 20, 2016

Shopping Free Di Zalora

ZALORA antara online shopping yang aku suka sesangat terutama kalau nak shopping kasut atau handbag selain pakaian dan aksesori. Kiranya kali ni kali ke 3 shopping di Zalora. Tapi kali ni shopping free aje sebanyak RM150 . Al kisah client review dari oversea yang ada masalah nak transfer payment melalui Paypal So daripada lambat , aku request tukar kepada voucher belian aje. Tak sangka client tu bagi voucher Zalora...yeahhhhh




Kali ni nafsu ke arah kasut hehe. Kali ni grab sport bra, sneakers & wedges Sport bra tu minat dengan kaler dia, senang nak berzumba nanti. Sneakers tu suka sangat, boleh bawak zumba atau jenjalan. Yang ni versi high cut. Wedges tu suka kaler mint tu, ada reben putih, ala-ala ballerina shoes hehe. Tak sure mantap ke pakai, almaklumlah lama tak berwedges. Setakat ni tak ada masalah shopping di Zalora, order hari ni, esok , lusa Inshallah sampai. Email, sms notification pun cepat sampai dan yang penting, produk sama macam dalam web... tak ada kes, dalam gambar lain, bila dapat barang....lain . Zalora Syiokkkk
posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. i berkenan dgn sneakers tu...huwaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi boleh beli di zalora, banyak lagi design cun :)

      Delete
  2. baguslah kak..Fida pun dah lama x shopping zalora..last pun raya tahun lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, tak boleh tengok selalu, tak boleh tahan nafsu shopping :)

      Delete
  3. Murni pon ada RM100 voucher belum tebus guna lagi

    ReplyDelete
  4. cantik sneakers tuu ain.. yoorin ada masalah beli kasut on9.. lagi2 kat zalora..xde pon saiz 40-41 @ 9-11..kalau ada, x berkenan pulak..susah kaki besaq ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar kai yooring, mesti yoorin tinggi kan,saiz 6 pon kadang x de stok huuuu

      Delete
  5. Aw that pink sport bra! <333 Lawanyaaa colour dia suka jugakk dah ni ahaha.

    ReplyDelete
  6. Bestnyer... semua nyer cantik belaka. Kathy tak pernah try lagi shopping kat zalora. Teringin jgk. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best Kathy, nanti ada rezeki shopping yer

      Delete
  7. Waa.. Bestnya mama darwiish shopping di zalora.. :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign