Mar 23, 2016

Dynamax18 Rahsia Kekal Fit & Cergas

Wahhh dekat nak raya ni, bersungguh-sungguh masing-masing nak tampil kurus dan fit. Tapi ingat dalam nak kurus tu, kena pastikan tahap kesihatan kita di tahap optimum. Jangan sampai membahayakan diri. Dynamax18 antara supplement menjadi pilihan ramai untuk menguruskan badan, meningkatkan kecergasan serta menajamkan fokus. Kalau nak tahu , Dynamax18 merupakan supplement pilihan mereka para atlet dan profesional.





Yang menariknya dengan Dynamax18 adalah ia didatangkan lengkap dengan shaker dan tshirt ekslusif pada satu harga. Selain khidmat nasihat serta aturan pengambilan selepad belian kepada pengguna. Jadi, kita tak perlu risau, kalau ada sebarang kemusykilan tentang pengambilan Dynamax18 , boleh terus berhubung dengan mereka.



Kandungan Dynamax18 :

Maltodextrin, Sipernat, Sucralose, L-Carnitine, Citric Acid, Dextrose, Caffeine, Vitamin C, Arabic Gum, Acaiberry, Cinnamon, Rock Salts, Dates, Green Tea , Blueberry Flavour

Wahhh perisa blueberry, mesti sedap kan. Patutlah berkesan sebagai pembakar lemak sebab ada acaiberry, arabic gum, green tea dan kurma yang cukup mengenyangkan. Tak sabar nak rasa .





Cara Pengambilan Dynamax18 :

Caranya mudah saja, hanya campurkan 1 scoop Dynamax18 dengan 100 - 150 air sejuk , dan shake. Disyorkan minum semasa perut kosong iaitu sebelum sarapan, sebelum melakukan workout pada sebelah petang.

Pengambilan Dynamax18 tidak boleh melebihi 4 scoop sehari. Jangan minum 6 jam sebelum tidur. Banyakkan minum air kosong dan amalkan gaya pemakanan yang sihat.



Setakat seminggu minum Dynamax18 memang dah rasa kesannya, setiap pagi akan lawas membuang , badan pun jadi lebih bertenaga. Nak pulak kalau minum sebelum zumba , aerobic memang banyak berpeluh, badan ringan je. Kalori pun rendah je 127kcal setiap hidangan dan 0 lemak. Memanf menyihatkan. Boleh dapatkan segera Dynmax18 dari pengedar sah atau direct daripada Dynamax18



DYNAMAX18


Facebook :



Instagram :



Email :

eighteenworld18@gmail.com
admin@dynamax18.com.my


contact : 
017-6048354
013-3808354


posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Perghhh bagus ni.. Tengok airnya pun nampak sedap.. Ena skrg tgh cari air macam ni yg sesuai untuk senaman.. Thanks kak share.. Boleh grab nanti

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign