Mar 18, 2016

Jom Daftar SBB2016

SBB2016 atau Sepetang Bersama Blogger 2016 bakal berlangsung April ini. Satu event terbesar yang bakal menghimpunkan para blogger dan aktivis sosial media tanpa mengira niche, kelab, persatuan dan populariti. Semuanya berkumpul menjadi satu. Memang event yang dinantikan setiap tahun, tak terkecuali aku. Tahun lepas di adakan di Putrajaya, pada tahun ini bakal berlangsung di tengah Kuala Lumpur.



Yuran pun tetap maintain macam tahun lepas hanya RM30 seorang beserta tshirt. Tahun ni anak-anak berumur 12tahun hanya dibenarkan masuk jika nak bawa mereka. Para penaja pun meriah tahun ni. Rak sabar nak bertemu rakan blogger dari seluruh negara. Confirm meriah. Jom daftar di http://sbb.my Jumpa di sana

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. meriaahhh... jom jumpa di SBB2016

    ReplyDelete
  2. semoga ade rezeki saya nak gi next year, huhu :)

    tahun ni baru start kerjs, susah nak g jaoh2, transport x izinkan, huhu

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign