Mar 8, 2016

Makan-Makan Di IKEA CHERAS

IKEA CHERAS antara lokasi hangat terjahan orang ramai ye dokkk. Hahatak terkecuali aku. Alkisah last week En.Suami ajak ke sana, katanya nak mencari plastic box untuk company. Cari dekat kedai plastik memang payah dapat yang cantik, dan kaler putih... Ikea juga pilihan bijak. Promo dah macam dapat royalti ngeh2. Kalau ke Ikea memang tak sahlah pekena bebola daging tu.... meetball kata orang puteh :P Anak-anak dengan En.Suami je layan meetball, chicken wing semua, aku layan salad je, diet kononya, tapi tercuri juga sikit meetball dorang bahahahahaha


IKEA Meatball 


IKEA meetballs with pasta


IKEA Fresh Salad

11 comments:

  1. Hari demi hari tekak ni nak sangat makan meatball kat ikea.. tapi bila sampai, tengok orang beratur panjang rasa malas nak beli.. huaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk time baris pjg mmg x makan lah hihi... x de mase nk nunggu kan

      Delete
  2. jue setiap kali g ikea tak dpt makan sebab beratur panjang giler.. so shopping jer lah.. paling bnyak shopping rm400 paling skit rm50. hahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah jue direct pjg, ntah cm ne time ni kontot pulak line nye :p haah mesti lbh 50'kn

      Delete
  3. Uishhhh..Sedap meatball tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap tp sampai ball ke 3 kenyang dah hihi

      Delete
  4. aida baru 1-2 kali sampai ikea damansara.
    tak pernah dpt makan ni sebab ramai!
    hmmm in shaa Allah nak gi ler kat cheras :)
    dekat skit nak gi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try g pagi time org bekerja hihi jgn pergi time peak, lunch ke

      Delete
  5. tak pernah makan metball ikea.. ramai kata sedap..ermm.. bila nak p makan ni..ermmm..terliur

    ReplyDelete
  6. tak pernah pegi lagi ikea cheras.. lamanya tak mkn meatball

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign