Mar 7, 2016

Mama Darwiish Di Majalah URTV

Wahhh bajet retis kau Mak Jemah haha. Masuk majalah URTV dah kenapa. Hari tu kan ada sertai event meet & greet with Azriel si pelakon Isteri VS Tunang tu, masa tu ada wartawan dari majalah URTV so disitulah terselitnya Mama Darwiish bersama rakan blogger yang lain. Kalau uols nak baca entri tu boleh klik www.mamadarwiish.com/2015/12/sepetang-bersama-meet-greet-pelakon.html?m=1



Ikhsan foto dari blogger Sally Samsaiman & Aqilah Azmi tak sure terbitan yang keberapa hehe, full face bak kata Sally hehe, depan Mama Darwiish tu manager Azriel . Kalau korang tau terbitan keberapa bagitahubye, nk potong isi dalam frame kahkah n kah
posted from Bloggeroid

7 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign