Mar 25, 2016

Resepi ROTI SARANG LEBAH

Resepi ROTI SARANG LEBAH memang ramai tengah duk google. Roti Sarang Lebah adalah roti ban yang seakan sarang lebah, ditaburi dengan kuaci, almond dan kekacang yang disertakan dengan sos butterscotch yang super sweet, berkrim dan manis. Lebah kan sinonim dengan madu, jadi sos nya kenalah manis seperti madu.



Yang ni aku beli aje RM 7 untuk anak-anak sarapan dan minum petang. Tak sesuai untuk yang berdiet sebab tinggi kalori. Tapi nak rasa boleh je. Resepi boleh cuba resepi ini www.azlitamasammanis.com/2015/01/roti-sarang-lebah-lembut-gebu-dan.html?m=1
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. dapat rasa betul² sekali je...
    lembutnyaaaaaa....
    Salam jumaat...
    singgah pagi ♥

    ReplyDelete
  2. sedapnya..
    Amy pulak kalau buat sendiri nanti makan tak ingat :)

    ReplyDelete
  3. sedap!!!! jue pernah rasa.. alaaa beli kat mana nak jugak..

    ReplyDelete
  4. Teringin nak rasa tapi takut manis sangat. Serius memang ramai tgok jual benda ni

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign