AUDITRA PRODUCTION Pakar Cetak & Sulam T-Shirt Online

April 08, 2016

T-shirt printing online memang menjadi pilihan semua , bukan hanya memudahkan kerja, malah menjimatkan masa, tenanga dan wang. Semuanya hanya dihujung jari sahaja. Tapi kena cari t-shirt printing online yang betul-betul berkualiti dengan harga berpatutan. T-shirt Printing online Auditra Production antara yang menawarkan servis t-shirt printing online dengan pelbagai tawaran menarik, berkualiti dengan harga berpatutan. Tak adalah isu seperti sesetengah t-shirt printing online yang hanya indah khabar dari rupa hehe. So bagi korang yang berhasrat nak menempah t-shirt printing untuk kelab, persatuan, rewang, boleh lah cuba dapatkan perkhidmatan dari  T-shirt Printing online Auditra Production . Minimum order 2 helai pun boleh ....




 T-shirt Printing online Auditra Production menawarkan khidmat mencetak & menyulam :
  • Cetak & Sulam Tshirt
  • Custom Made Tshirt
  • Baju Koperat
  • Jaket Varsiti
  • Jersi Pasukan
  • Bunting Banner
  • Flyers / Business Card








Kenapa  T-shirt Printing online Auditra Production :
  • Khidmat design tshirt secara PERCUMA.
  • Berpengalaman lebih 2 tahun dalam industi tshirt printing.
  • Harga yang murah dan berpatutan.Harga yang murah dan berpatutan.
  • Kualilti printing adalah yang terbaik dan berkualiti.
  • Minimum order yang sangat rendah serendah 2 helai.
  • Servis penghantaran ke seluruh Malaysia




Showroom :
XG-4 Blok K, Jalan Plumbum X7/X, 
Pusat Komersial Seksyen 7, 
40000 Shah Alam, 
Selangor.


Pertanyaan / Tempahan / Belian :
SMS/WHATSAPP 
018-987 2310


You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG