Apr 8, 2016

AUDITRA PRODUCTION Pakar Cetak & Sulam T-Shirt Online

T-shirt printing online memang menjadi pilihan semua , bukan hanya memudahkan kerja, malah menjimatkan masa, tenanga dan wang. Semuanya hanya dihujung jari sahaja. Tapi kena cari t-shirt printing online yang betul-betul berkualiti dengan harga berpatutan. T-shirt Printing online Auditra Production antara yang menawarkan servis t-shirt printing online dengan pelbagai tawaran menarik, berkualiti dengan harga berpatutan. Tak adalah isu seperti sesetengah t-shirt printing online yang hanya indah khabar dari rupa hehe. So bagi korang yang berhasrat nak menempah t-shirt printing untuk kelab, persatuan, rewang, boleh lah cuba dapatkan perkhidmatan dari  T-shirt Printing online Auditra Production . Minimum order 2 helai pun boleh ....




 T-shirt Printing online Auditra Production menawarkan khidmat mencetak & menyulam :
  • Cetak & Sulam Tshirt
  • Custom Made Tshirt
  • Baju Koperat
  • Jaket Varsiti
  • Jersi Pasukan
  • Bunting Banner
  • Flyers / Business Card








Kenapa  T-shirt Printing online Auditra Production :
  • Khidmat design tshirt secara PERCUMA.
  • Berpengalaman lebih 2 tahun dalam industi tshirt printing.
  • Harga yang murah dan berpatutan.Harga yang murah dan berpatutan.
  • Kualilti printing adalah yang terbaik dan berkualiti.
  • Minimum order yang sangat rendah serendah 2 helai.
  • Servis penghantaran ke seluruh Malaysia




Showroom :
XG-4 Blok K, Jalan Plumbum X7/X, 
Pusat Komersial Seksyen 7, 
40000 Shah Alam, 
Selangor.


Pertanyaan / Tempahan / Belian :
SMS/WHATSAPP 
018-987 2310


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign