Apr 27, 2016

Baju Raya Ala Gaun Pengantin Anzalna

Gaun pengantin pelakon Anzalna hari tu sampai sekarang tranding kan. Memang tranding la kalau dah design, colour nya cantik. Nak pula si pemakainya orang glamour, cantik macam Anzalna. Sekarang pun dah meriah di Instagram, Facebook peniaga jual kain pasang, batik malah jubah dan mini kurung ala gaun Anzalna tu.



Nak 100% serupa macam gaun si Anzalna memang tak la weh, nama pun ekslusif kan. Tapi ok lah ada iras-iras. Warna pun smooth, sweet je. Korang google je, takpun cari di ig, fb.... dah ramai yang jual harga serendah RM160-180 .



posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. dah tergoda laa
    aduhai acaner ni? hihi

    ReplyDelete
  2. Wah munger munger kalerful.
    Baju raya aida da siapa anta tempah da.
    Nak gi cari jubah beberape lai...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign