Baju Raya Ala Gaun Pengantin Anzalna

April 27, 2016

Gaun pengantin pelakon Anzalna hari tu sampai sekarang tranding kan. Memang tranding la kalau dah design, colour nya cantik. Nak pula si pemakainya orang glamour, cantik macam Anzalna. Sekarang pun dah meriah di Instagram, Facebook peniaga jual kain pasang, batik malah jubah dan mini kurung ala gaun Anzalna tu.



Nak 100% serupa macam gaun si Anzalna memang tak la weh, nama pun ekslusif kan. Tapi ok lah ada iras-iras. Warna pun smooth, sweet je. Korang google je, takpun cari di ig, fb.... dah ramai yang jual harga serendah RM160-180 .



posted from Bloggeroid

You Might Also Like

5 ulasan

  1. dah tergoda laa
    aduhai acaner ni? hihi

    ReplyDelete
  2. Wah munger munger kalerful.
    Baju raya aida da siapa anta tempah da.
    Nak gi cari jubah beberape lai...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG