May 3, 2016

Customised Mug Percuma !!! Dari Printicious.com

Pernah tak korang terfikir nak hadiahkan insan yang teristimewa dihati korang dengan sesuatu yang special, lain dari yang lain. Kiranya hadiah tu tak akan sama dengan orang lain. Boleh aje dengan Printcious .
Printcious.com rasanya tak asing lagi
buat penggemar customised tshirt, mug, phone case, bantal dan sebagainya, memang syok dapat beli semua tu mengikut design dan citarasa sendiri hehe. Sebelum ini pun, aku pernah share pengalaman membeli di Printcious memang terbaik servisnya dan kualitinya. Hari Ibu, Hari Bapa, Hari Guru pun semakin hampir, boleh lah kita hadiahkan mereka yang tersayang dengan koleksi daripada Printicious.Baru feel kan, kita customised sendiri, macam ada sentimental value kat situ.

Berita baik buat semua, Printcious dengan berbesar hati menghadiahkan korang 10, 000 cutomised mug secara percuma bermula 1st of April sehingga 31st July. Cepat rebut peluang ini sementara stok masih ada ok . Nanti boleh lah design / custom mug mengikut selera dan citarasa korang.




Untuk tebus mug percuma ni, korang haruslah ikuti langkah seperti di bawah :

  • ​LIKE dan SHARE artikel Facebook printcious mengenai Kempen Mug Percuma dan set kan ke Public supaya boleh disemak oleh pihak mereka. 
  • Daftar akaun baru (buka pada tab yang baru) & log masuk ke akaun korang. 
  • Pergi ke bahagian mug dan klik pada gambar Free Mug  dan harga automatik akan menjadi RM0.00





  • Kemudian korang boleh customised atau design mug mengikut citarasa korang kemudian just klik DONE dan ADD TO CHART
  • Ok done, tunggu 7-10 hari bekerja, mug istimewa dan free korang akan sampai ke rumah ok. Tapi make sure ikut langkah tadi dengan betul dan mengikut terma dan syarat yang ditetapkan pihak Printcious seperti berikut :

Memang korang akan rasa excited dan enjoy deco, create mug ikut citarasa. Boleh pilih warna mengikut kegemaran korang, tulisan nak yang macam mana dan sipa boleh letak gambar tau. Wahhhh sentimental value kan. Dan jangan risau mug dari Printcious akan selamat sampai ke tangan korang dengan selamat kerana servis dan packagingnya sangat bagus dan selamat.

Terms & Conditions :
1. Satu email hanya boleh menebus satu mug sahaja 
2. Dikenakan cas penghantaran, iaitu RM10 untuk Semenanjung dan RM15 untuk Sabah & Sarawak 3. Tidak boleh mengambil mug secara walk-in
4. Penghantaran percuma hanya untuk pembelian RM60 dan ke atas 
5. Tidak boleh menggunakan voucher percuma 
6. Hanya ada 10,000 biji mug yang akan diberikan dan hanya boleh ditebus sebelum 31 Julai 2016!



PRINTCIOUS


3 comments:

  1. nakk..sekarang juga nak join..hehe

    ReplyDelete
  2. cepat2 nanti boleh dapat free mug tu.. kita nyer dah sampai.. comel nauuu..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya. Alja nak buat jugalah 😁

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign