May 17, 2016

JONLIVIA AIR HOT PANTS ( Review )

Hot pants atau seluar panas antara top selling sekarang. Ramai yang nak kurus, slim dan cantik. Boleh ke kurus, buang lemak dengan hanya pakai hot pants ??? Ya kalau betul dengan caranya, tak mustahil ia dapat membantu membakar lemak dibahgian tertentu. Apa keistimewaan Jonlivia Hot Pants berbanding jenama yang lain??? Sebenarnya ini kali pertama pengalaman aku menggunakan hot pants. Rasa teruja sesangat bila diberikan peluang dari Jonlivia Hot Pants untuk mencuba sendiri hot pants terbaru keluaran mereka yang katanya memiliki ciri pengudaraan dan penyerapan peluh yang baik.



Jonlivia Hot Pants memang sesuai dipakai semasa kita melakukan senaman, aerobic, zumba, jogging, cycling dan sebagainya. Dek kerana design nya yang fit mengikut bentuk badan, dan rekaannya yang kemas, cantik, ia juga boleh dipakai secara casual, boleh dipakai untuk pasar, pejabat dan sebagainya. Selain hot pants, Jonlivia turut menjual arm shaper untuk membantu mengecilkan dan membakar lemak dibahagian lengan. Menggunakan airy fabric technology bagi memberikan kesan pengudaraan yang bagus dan selesa.




Jonlivia Hot Pants didatangkan dengan warna hitam dengan pilihan saiz mengikut saiz anda. Ia diperbuat daripada hi-tech fibers dan mempunyai inner layer yang membantu meningkatkan kepanasan dan suhu badan apabila terkena kulit. Bila panas, nanti proses perpeluhan akan mudah terjadi. Sebab itu lah dinamakan hot pants. Tak panas, bukan hot pants namanya. Diperbuat daripada 15% Polyester, 70% Neoprene, 15% Nylon.




Jonlivia Air Hot Pants ini mempunyai sistem pengudaraan yang bagus, jadi tak perlu bimbang dengan masalah kuman, kegatalan dan sebagainya. Ini kerana sifat fabrik yang mudah kering dan menyerap peluh. Memang best pakai Jonlivia Hot Pants bila buat workout, tak sampai 5 minit dah berpeluh sesangat. Cuma bila pakai ada bunyi bila bergesel dengan kaki yang lagi saty, sebab fabrik dia yang permukaannya kasar. Tapi tak jadi masalah kot. Sangat selesa, dan bergaya. Oh ye, untuk permulaan boleh pakai hot pants ini selama 4 jam dahulu, nanti dah biasa boleh panjangkan tempoh pemakaiannya. Selesa sebab ruang dalamnya amat selesa dan luas. Selain membantu membakar lemak ia membantu 41% dan menyokong peredaran darah dan oksigen selain membentuk otot dengan fabriknya yang bersifat compression. Kalau nak tahu Jonlivia Hot Pants ni agak tinggi, sehingga mencecah pusat . So perut kita pun boleh dibakar lemaknya hihu. Lelaki pun boleh pakai tau. Untuk ketarangan lanjut mahupun belian , boleh ke :



Web :
www.jonliviahotpants.com

Email :
hello.jonlivia@gmail.com

Contact :
+ 6011-1666 4083
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign