May 12, 2016

K-Beauty Produk Termurah Di Althea Korea

Althea Korea memang tak asing lagi bagi penggemar produk kecantikan Korea atau K-Beauty Di Althea Korea , korang secara automatik akan menjadi rambang mata. Kesemua produk penjagaan kecantikan dari hujung rambut hingga hujung kaki ada di Althea. Semuanya fresh, original dari Korea. Kesemua produk yang bakal korang beli pun akan dihantar direct dari Korea uolsss



Sebenarnya dah lama teringin nak shopping di Althea, semenjak berangan dan perasan macam gadis k-pop ni kekek. Ingatkan harganya mahal macam di pasaran atau online shopping yang lain. Tapi, tak. Alhamdulillah berkesempatan kredit shopping di Althea tempoh hari di Bake and Shop Butterfly & Althea Birthday Party Dalm masa 1/2 jam kena belanja RM150 , nerves sesangat, rambang mata pun ye, ikut dan je mana yang sempat keke




Tak sampai 10 hari barangan dari Althea sampai. Wahhhh cute nya, pink. Buka plastik....wahhh pink juga beauty box nya. Korea sangat kan packaging dia. Jangan risau barangan Inshallah selamat dengan packaging yang kemas, selamat dan kurier yang dipercayai



Dalam nya pulak, setiap produk yang kita beli di wrap dengan bubble plastic bagi mengelakkan barangan pecah, hancur, koyak dan sebagainya disertakan dengan soft paper warna pink.



Antara produk yang aku grab. Dapat 4 je urmmmm. Sepatutnya aku fokus pada produk yg banyak diskaun hehe. Dag nak buat cam mana dah yang ni aku berkenan hehe. Nantikan review produk ni nanti ok. Thanks Althea & Butterfly Msia

- CP1 Silk Mist
- Chica Y Chico Matt Cushion
- Holika Holika Moisture Lipstick
- Holika Holika Liquid Eyeliner

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. mmg dia post direct dri korea kan?
    ala 10 hari juga, hahaha dh order tazabar nak dapat :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Farah direct dari Korea, tak pe tunggu je, kadang x smpaI pon 10 hari

      Delete
  2. waaa..sweet sangat packaging dia..girl2 sangat..pink..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign