Jun 23, 2016

4 WISHLIST MENJELANG RAYA DARI LAZADA

Sedar tak sedar, tinggal hampir 2 minggu je kita akan menyambut Raya. Mesti ramai yang dah buat persediaan awal kan, nanti tak adalah jadi kelam kabut. Macam kami sekeluarga pun belum mencari lagi persediaan untuk menyambut raya. Tapi kebiasaanya kelengkapan anak - anak akan menjadi keutamaan. Tapi kan.. buat isteri, wanita, suri rumah macam aku, mesti banyak wishlist dalam kepala tu nak beli. Kalau boleh semua nak beli. Al - kisah klik - klik web Lazada, ternampak banyak sangat sale sempena raya. Bestnya....nak tau apa wishlist aku ????



Of coz la baju raya. Berkenan sangat dengan Zaloce Show Them The Sway Baju Kurung Modern ( Cream ) berkenan betul dengan design dan colour nya. Kebetulan baju raya pun tak beli lagi. Harga pun after less RM99 je dari ratusan ringgit. Boleh la melaram nanti. 



Solcano Trendz Crown Premium PI Leather Crossbody Bag ( Red ) murah je RM27 . Dah lama cari bag colour macam ni. Dah lama rasanya tak tukar handbag baru hehe. Saiz nya pun macam awesome je sumbat diapers anak hihi. Tengok jenis metarial pun macam ok, tahan lasak je kan. 



Philip Compact 3 in 1 Food Processor HR7761/0 memang akan memudahkan aku memasak nanti. Senang nak lumatkan bawang, serai, lengkuas semua tu nak masak rendang segala bagai. Dah sah - sah nak cepat sediakan juadah untuk family dan tetamu. Barulah jimat masa, tenaga kan. Lagipun murah dari harga biasa iaitu RM298.60 Boleh lah memasak setangkas chef nanti kekek



Bayer Stand Mixer SM-18 memang nak sesangat sebab mixer sekarang hand mixer je. Lenguh nak pegang nak buat kuih raya bukan sikit. Lagipun harga RM74.90 je, brand kualiti pun ok. Yang penting design cun, macam mahal punya kam style. Baru lah semangat nak buat tart, semperit, kek untuk raya nanti. Sebenarnya banyak lagi sales, diskaun yang ada di Lazada, tak percaya korang pergi web Lazada. Confirm rambang mata .Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini :





Kalau korang nak join, boleh check link bawah ni okay :
posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign