Contest Menang Baju Raya By Zaza Iman

June 06, 2016

Wahhh join contest dapat baju raya, cantik pulak tu. Apa lagi jom kita join ramai-ramai...mana tau terselit rezeki kita kat situ. Contest dari Zaza Iman. Kalau menak aku nak baju kurung hitam tu, tapi kalau jubah pun ok juga hehe




http://www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman



Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota **
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

3 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish