Jun 3, 2016

Motherhood.com.my Launching Party

20 May yang lepas diundang pihak Nuren Group bagi memeriahkan majlis pelancaran motherhood.com.my bertempat di Jaya One. Nuren Group merupakan komuniti dan e-commerce site yang membantu wanita dalam perkahwinan dan dunia keibubapaan, inspirasi, produk, servis dan online shopping. Mempunyai 3 platform iaitu wedding.com.my, nuren.sg dan terbaru adalah www.motherhood.com.my

Motherhood.com.my merupakan online shopping yang menyediakan produk dan perkhidmatan bermula dari maternity, baby, dan kanak-kanak. Selain shopping, motherhood.com.my menyediakan pelbagai tips dan inspirasi berguna berkaitan keibu bapaan dan teknik penyususan selain produk review dan sampel percuma.




Memang meriah launching party ini sebab dihadiri oleh ramai ibu bapa bersama bayi dan anak-anak mereka yang comel. Di majlis ini juga berlangsungnya sesi penyampaian hadiah dari PET PET Pre-Launch Competition yang berlangsung pada bula lepas kepada 10 pemenang bertuah yang mendapat hadiah berupa 1tahun tajaan diapers utuk anak-anak mereka. Wahhh best kan setahun tu. Kalau nak menang kena stay tune di facebook motherhood.com.my mana tau lepas ni ada lagi contest kan.


candy buffet




Launching party tersebut diselitkan dengan aktiviti menarik untuk anak-anak yang hadir seperti photobooth, face painting, lucky draw dan hi-tea. Juadah hi-tea disediakan di The Tree Area . Tak sangka terselit juga nama dalam acara lucky draw hehe. Thank you.


Memaparkan lucky draw winners resize.jpg
Memaparkan lucky draw winners resize.jpg



Menang lucky draw
Jangan lupa dapatkan diskaun RM15 bila shopping di motherhood.com . Diskaun RM15 bila shopping barangan baby, diapers, maternity dan sebagainya ??? Siapa nak angkat tangan. Hari ini nak share dengan mommy, mama, emak, ibu, umi yang kat luar sana boleh dapatkan RM15 diskaun bila korang shopping apa-apa barangan di www.motherhood.com.my tanpa had belian minimum. Caranya mudah sesangat. Rugi kalau tak grab tau. RM15 tu, banyak tu hehehe.


Get Free Shipping Now

Apa yang perlu korang buat untuk dapatkan diskaun RM15 tu adalah, korang hanya perlu singup atau mendaftar di motherhood.com.my dengan mengisi semua details yang diperlukan. Kalau nak lagi cepat dah mudah boleh sign up menggunakan akaun facebook. Bila dah selesai mendaftar, secara automatik dalam akaun korang akan ada RM15. Dan akan lebih penjimatan sebab kos penghataran adalah PERCUMA jika jumlah belian melebihi RM99. So tak payah pening-pening lagi menghadap jem, orang ramai untuk shopping barangan baby.


Dan paling menarik untuk korang. Korang berpeluang menang besar iaiitu camera tajaan Panasonic yang benilai RM2000 lebih tau LUMIX GF8 . Syarat penyertaan mudah je, just follow seperti yang tertera dalam banner di atas. Best of luck semua. Jangan lupa sign up ye, kalau tak rugi RM15 masa shopping nanti.







Motherhood.com.my

 H-89-1, Block H, Jaya One, 
72A Jalan Universiti, 46200 Petaling Jaya, 
Selangor, Malaysia. 


Whatsapp: 
+6016-7715880 


Call us now: 
+603-79320050 


Facebook :


Web :


Email: 


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign