Jun 27, 2016

MUDAHNYA PESAN MAKANAN DI SHOGUN2U


Biasanya kalau kita order makanan melaui online atau food delivery ni mesti dah sinonim dengan pizza, ayam goreng, burger dan makanan ringan yang lain. Berbeza dengan Shogun2u makanan itimewa seperti makanan Korea, Jepun, Chinese, Western dan Melayu pun ada disediakan . Wah menarik tak? Tak payah nak berasak dalam jem, bayar tol semua kan Just order online then tunggu je kat rumah. Dan menu yang disediakan adalah yang terbaik dan berkualiti kerana disediakan sendiri oleh cef berpengalaman.




Muka ada senyum haha. Haruslah senyum, bulan - bulan puasa ni kadang mood memasak tu ke laut. Dengan Shogun2u mudah sangat sign up, pilih makanan dan tunggu je di rumah makanan sampai. Katanya dalam sejam tempoh penghantaran, tapu tak pun, cepat sangat dan delivery boy nya sangat santun dan peramah. Kalau korang nak bayar terus menggunakan pemotongan akaun bank pun boleh, tapi aku lebih selesa bayar cash on delivery haha








Wah meriah table dengan hidangan dari Shogun2u. Macam penggemar makanan Korea mesti takkan lepaskan peluang memesan makanan Korea. Aku pesan Dak Galbi Set. Dan lagi satu aku suka dengan Shogun2u ni adalah sebab dia ada sediakan set lengkap dengan air dan desset iaitu Black Forest Cake yang super moist. Air pula adalah air tebu yang awesome, siap ada batang tebu dalam tu. Rada memang tak sama dengan air tebu yang biasa kita beli tu tau.








Dan bertuah sangat beli 1 set percuma 1 set dari hidangan Raya Special Japanese Ayam Percik dan banyak lagi menu raya bermula 21 - 26 Jun lalu. Wah untung dah dekat situ. Shogun2u ada sediakan juga menu ala carte, kids meal dan sebagainya. Harga memang berpatutan dan bagi aku agak murah berbanding harga makanan kalau kita makan di luar. Harga semua hidangan ni sekitar RM60 saja. Ayam quater tu besar tau haha. ohhh tapi kan korang kena semak dulu kawasan korang termasuk dalam laluan penghantaran dorang tak, sebab tak semua termasuk dalam laluan. Dan kalau makan korang tak habis, jangan membazir sebab korang boleh simpan dalam fridge dan preheat menggunakan mikrowave. Jimat kan. So lepas ni dont worry be happy orelder je dari Shogun2u banyak promo, kod diskaun dan harga serta menu menarik disediakan.





nstagram : @shogun2u
Facebook : https://m.facebook.com/Shogun2U/
Web : www.shogun2u.com
Review : www.mamadarwiish.com



No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign