Jun 10, 2016

Popia Seaweed & Popia Cheese Murah

Popia seaweed & popia cheese memang menjadi kegemaran ramai tak kira usia. Memang sedap dibuat kudapan atau dihidangkan sebagai kuih raya. Confirm akan habis dulu kan. Sekarang sudah dibuka order untuk popia seaweed dab popia cheese dengan harga murah melampau !!!!





Harga sama je . Kedua jenis hanya RM8 untuk balang kecil dan RM15 balang besar. Nak pos pun boleh just tambah RM6 kos postage Sekiranya berminat boleh :

email : aiinbaharom86@gmail.com.Whatspp : 0129125998

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Wah popia seaweed tuh mcm best je :D

    Akak, Jemput join MiniGA di Blog Alja ^^ Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

    30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign