Jun 29, 2016

RAMBANG MATA MASUK PADINI


PADINI Concept Store aku ingatkan mahal tahap artis harganya. Sebab ni kira first time aku shopping di Padini. Padini Aeon Bukit Tinggi. Dalam Padini ni dari pakaian baby newborn, kanak - kanak sehingga dewasa semua ada. Kesemuanya atas label Padini sendiri. Macam baju dewasa tu korang akan rambang mata la ye. Tapi aku focus pada baju anak - anak nak raya ni. Harga dalam Aeon boleh tahan mahal sebab berjenama sangat. Sempat lah grab 3 pasang seorang. Tapi sekali masuk Padini .....




Alaaaa cantik murahnya. Macam kemeja casual untuk anak lelaki comey nya design pun cantik serendah RM29 je. Macam baju gigirl pula ada promosi buy 1 free 1 dengan hanya RM29. Murahkan...alahai rugi tadi tak beli di sini. Sempat grab yang ni je. Lepas raya ada rezeki jenjalan Padini lagi. Ketagihan pula di sini haha



2 comments:

  1. Murah dah tu sbb harga rm29 dapat 2 helai..tahun ni tak pi jenjalan kat padini pun...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign