Jun 30, 2016

TAK ADA LEBIH JANGAN MASUK IKEA

Tak ada lebih daripada RM50 janganlah masuk Ikea, kelak merana nafsu haha. Itu kalau aku lah. Tak tahu pulak korang yang memang jimat orangnya. Memang ada barangan yang serendah RM2 tapi kalau dah masuk Ikea kebiasaanya diluar jangkaan daripada apa yang nak dibeli hehe. Sebelum puasa hari tu ada singgah Ikea, dalam kepala set nak beli tempat keringkan pinggan je tau



Ok nampak tak muka tak puas hati sebab nafsu shopping melebihi modal yang dibawa. Korang boleh nampak tempat pengering pingga, pencuci tandas, pokok hiasan dan tray. Haha tadi kata nak beli apa?????



Nasib baik baru lepas beli Pruta atau set tupperware ni. Mak aiiii ada kaler baru pulak dah. Kaler oren.... tu belum buka bab pan, periuk, sudip alahaiiiiiii


4 comments:

  1. kalo masuk ikea ni ada saka perabih det.. hahaha syaitunurajim besar kat sini.. hahahah kalo jue rm50 just cuci2 mata.. kalo betul2 shopping bnyak mau dekat 3 4 rat aiin.. hahah bahaya wohhhh

    ReplyDelete
  2. hahahah shopping sis jgn tak shoppinng

    ReplyDelete
  3. Byase la pmpuan. Haha. Nt dh ada rm50 pn rasa xckup gk..:D

    ReplyDelete
  4. Saya pun selalu mcm tu..Nasib baik ada encik suami yg tolong ingatkan kalau dah terover shopping...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign