Jul 20, 2016

Abg Sado Alex & Gareth Kecundang Di My Kitchen Rules

My Kitchen Rules antara rancangan masakan yang tak pernah aku terlepas sekarang hehe selain k-drama, Running Man dan Bollywood. MKR session ni adalah pertandingan memasak dari Australia secara berpasangan merebut hadiah awesome. Bukan hanya memasak, peserta pun kena menghias sendiri restoran segera mereka. Kononnya masak betul-betul dalam restoran impian. Kemudian akan dikritik dan diberi markah oleh judges dan peserta lain. Latar belakang peserta memang berbeza. Ada polis, peguam, guru dan sebagainya.

Dalam MKR kali ni pasukan favorite aku tentulah abang-abang sado si Alex dan Gareth. Dorang ni bekerja di lombong...muda lagi dalam 25 tahun... skill masak pun bagus yang penting sado dan macho haha



Alex & Gareth ni masakan dorang banyak menggunakan rempah dan ala Asian sikit. Dan paling bagus dorang ni baik, dan pandai hormat peserta yang lebih berumur. Kritikan makanan dorang pun relevan. Semangat dorang untuk menang pun memang berkobar




Tapi dorang akhirnya kecundang dalam pusingan kalah mati buat kali kedua. Huuuu lepas ni tak dapat lah tengok aksi selamber, lucu dan nakal dorang selain menu unik. Lepas ni nak suka pasangan mana pulak ek...

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. I like I like! Kecundang juga akhirnyaa.. Hahahaha..

    Blog eina: http://einaangel.blogspot.my/

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign