Jul 20, 2016

ALTHEA TURNS 1 !!! HAPPY BIRTHDAY ALTHEA

Happy Birthday Althea Korea www.altheakr.com Dah satu tahun usia Althea Korea. Bagi peminat kbeauty atau pun kecantikan mesti dah familiar dengan Althea. Di Althea korang semestinya akan automatically menjadi rabun, rambang mata sebab terlampau banyak produk kecantikan, kesihatan dari Korea yang ditawarkan dengan harga menarik direct dari Korea huhu. Actually ni kali ke-3 kot aku shopping di Althea. Seriously memang tak pernah mengecewakan.



Althea sekarang sudah berada di 5 buah negara tau. Korea, Malaysia, Singapura, Indonesia dan terkini di Thailand. Wahhh baru setahun jagung tapi dah luar pasarannya kan. Keep up the good work Althea !!! Hari ini semua peminat Althea sama-sama meraikan hari ulangtahun pertama Althea tau. Kalau tak percaya korang boleh search #altheaturns1 di instagran dan korang boleh tengok sendiri kemeriahan sambutan hati jadi Althea dengan Pink Box Party yang super cute.




Parcel super cute pink ni fresh dari Korea tau hehe. Yang istimewa dengan Pink Party Box sempena Althea turns 1 adalah akan disertakan dengan kit istimewa bagi meraikan ulangtahun pertama Althea. Selain pink box yang cantik ada gambar belon lagi. Dan ada banyak promo, freebies, giveaways dan contest bermula 20 Julai 2016 - 31 Julai 2016

Jom tengok apa yang aku grab dari Althea. Hihi semestinya rambang mata. Tak dinafikan produk kecantikan dari Korea sememangnya semulajadi dan natural. Feeling kpop sesangat haha.



Skinfood Strawberry Black Sugar Mask Wash Off

Tertarik sebab diperbuat dari strawberry. Selalu pakai sheets mask , liquid mask je kan... so kita try yang ni pulak. Jangan lupa tunggu review nanti ok.


Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam


Innisfree Jeju Volcanic Blackhead Out Balm

Apa yang berkaitan Jeju mesti nak grab kan. Jeju kan memang terkenak dengan produk yang super c pure dan natural.

Saemmul Real Tint

Tak Althea kalau tak beli lip tint keke. Barulah bibir cute ala korean artist heehe Tak sabar nak guna. Sebelum ni pernah beli lipstick. ..memang best


Its My Lip Crayon RD01

Tertarik dengan packaging yang hipster ni. Macam cute je. Nanti tengok review tau awesome ke tidak.


Verbena Scalp Scaling Shampoo and Conditioner

First time ni nak try hair care dari Korea. Memang excited. Nak tengok serasi tak dengan kepala Malaysia macam aku ni hehe. Ehh korang pun sempat lagi tau shopping dan raikan Althea turns 1, boleh dapatkan lebih ganjaran dan penjimatan.




Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016

Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.

Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last. 

Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
Rebate will be credited into your account. 

#AltheaTurns1 Instagram Contest
- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! 
- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.

- Contest starts from 20th July - 31 July 2016

6 comments:

  1. Yeaa happy birthday althea.. belon jue dah pecah semalam.. anak2 main.. huwaa tak dan selfieee

    ReplyDelete
  2. Wauuu best hadiah dia...innesfree byk ye tebus...mesti best

    ReplyDelete
  3. Macam best je kan shopping kat Althea ni..macam tak puas je..:D :D

    ReplyDelete
  4. birthday party yang paling best...happy turns 1 Althea

    ReplyDelete
  5. Hye! This is Mira from Althea. We would like to thank you for joining in our online Birthday Party. We hope you had fun!

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign