Diskaun Hebat Dan Free Shipping Di EZBUY

by - July 25, 2016

Online shopping rasanya dah sinonim dengan rakyat Malaysia. Tak kira perempuan, lelaki, tua muda, semua pakat bershopping di online atau diatas talian. Lebih menjimatkan masa, tenaga dan wang tak lupa petrol hehehe. Tapi jaga- jaga ye bila online shopping ni, semuanya rasa macam nak beli. Kenalah bijak memilih dan membeli. Selain kena berhati -hati supaya duit yang kita bayar berbaloi dengan kualiti barang yang kita beli. EZBUY.MY antara online shop yang kini menjadi pilihan ramai untuk shopping.

EZBUY.MY memang diyakini selamat dan harga serta kualiti yang dijamin baik. Ia sudah beroperasi sejak tahun 2010 di Malaysia, Singapura, Indonesia, Australia dan Thailand. Dimiliki oleh EZBuy Holding Limited. Actually di ezbuy.my produk yang ditawarkan adalah dari Taiwan, China dan US. Beribu pilihan produk ada di ezbuy tau. Dari pakaian, perkakasan, gadget, peralatan make up dan sebagainya. Bukan hanya produk untuk golongan dewasa malahan keperluan baby dan kanak - kanak pun ada. Malah perkakasan dapur pun ada. Kiranya macam one shop centre gitu. Caranya macam biasa, mudah saja, mula register semua maklumat lengkap, shopping, bayar dan tunggu barang sampai.prime-banner-800x390-MY.jpg
Shipping murah bila shopping di Prime 


Korang kalau online shopping korang terjah yang mana dulu hehe. Kalau macam aku tanpa ragu aku suka shopping barangan make-up, baju dan kasut. Tak sangka pulak di ezbuy ni macam - macam ada. Pulak tu harga memang ok. Tapi biasalah kalau barangan import, kos shipping atau penghataran agak mahal. Tapi dont worry be happy buat korang pembaca kesayangan, korang boleh membeli belah dengan harga diskaun hanya dengan :


 Mendaftar EZBUY di http://bit.ly/EZJUL15 untuk dapatkan RM 15 diskaun voucher

 Gunakan kod EZJUL15 untuk dapatkan free shipping 15 %
( sah sehingga 1 August 2016 )

Dan paling best bulan ni EZbuy.com ada buat promosi gadget tau. Jimat sehingga RM 700 , free shipping dan warranty. Wahhh murah weh.hhh. Geram nya tengok gadget ni semua. Nanti boleh la shopping di sini. Kali ni kita shopping manja - manja dulu. Jo tengok apa aku grab.Yeahhhh shopping baju, barang make - up , seluar haha. Tak berapa nak rakus lagi. berjam juga menghadap lappy memilih barang. Ikut nafsu semua nak beli.Next time kita shopping lagi. Tak sabar tunggu parcel lagi. Jangan lupa shopping di www.ezbuy.my sure korang happy hehehe.


You May Also Like

5 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish