Jul 1, 2016

JIMAT BERBUKA DI KENNY ROGER ROASTER

Hari tu kan ada aku post di ig yang aku ada beli Royal Raya discount booklet dari Kenny Roger. Memang dapat berjumat sangat. Bayar RM25 tapi penjimatan lebih daripada RM200 wohoooo. Sebab harga diskaun yang murah dan menu special. Alhmdulillah last week, pergi shopping raya di Aeon Bukit Tinggi, so suami pun ajak berbuka di Kenny Roger hehe. Ini kali ke dua kot kami redeem voucher Royal Raya ni.


Itu ha big bos tersengeh je dengan Princess Bella. Tak sabar nak makan la tu. Bella memang berselera selalu Alhamdulillah. Kami order 3 hidangan. Hidangan Special Raya memang best sebab ada kelainan daripada menu biasa.

 Lady D'Rose
Summer KnightIstimewanya hidangan Raya Royal KRR adalah Majestic Rice yang bewarna keemasan , lembut, wangi dan sedap selain The Jewel Salad yang super fresh dan rangup dengan dressing yang umphhh. Selain hidangan ayamnya yang memang semua tahu menyihatkan, sedap , juicy dan segar. Alhamdulillah puas hati, banyak lagi voucher yang belum kami redeem ni. Emmmm 

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign