Jul 27, 2016

Kempiskan Perut Dan Rawat Sembelit Dengan ZINNIA INNER CLEANSE

Musim -musim raya ni, nafsu makan memang tak ingat. Semua dibedalnya haha. Mana dengan lemang,ketupat, dodol, lodeh, rendang semua ngap. Tak pikir dah kalori, kolestrol dan sebagainya. Rayakan sebulan hehe. Bila dah makan macam - macam, kurang pula minum air kosong, alamatnya mudahlah mendapat sembelit. Bila sembelit, najis dan sisa perkumuhan tak dapat dikeluarkan, perut pun boleh jadi buncit. Dan kalau sembelit kritikal tu boleh memudaratkan kesihatan juga contohnya mengakibatkan jangkitan pada usus. Sembelit ni kebiasaanya disebabkan kekurangan cecair, serat dan zat besi dalam badan. Selain faktor gaya hidup dan pemakanan yang tidak seimbang. Macam aku kadang tu memang liat minum air kosong, sembelit tu kadang jadi juga. Tapi Alhamdulillah, diperkenalkan dengan Zinnia Inner Cleanse makan sebiji je sehari sebelum tidur malam, esok pagi dengan lawas dan lancar je proses membuang.




Kalau sembelit, jangan diamalkan makan julap tau sebab ia panas, boleh mengakibatkan hidrasi, ketidakseimbangan elektrolit dalam badan selain memudaratkan usus, buah pinggang dan hati. Zinnia Inner Cleanse didaftarkan di bawah Zinnia Global Sdn Bhd ( 783879D ) bukan julap, tetapi produk kesihatan berasaskan herba semulajadi membantu pembuangan 99% najis dan merawat sembelit.




Kandungan Zinnia Inner Cleanse :

Fructus Crataegus Pinnatifida, Folium Camellia Sinensis, Semen Plantago Asiatico, Semen Cassia Tora, Spica Prunella Vulgaris




Sekotak Zinnia Inner Cleanse mengandungi 30 kapsul x 500mg dengan harga RM68 Didatangkan dengan termos atau bekas air bagi memudahkan penyimpanan dan pengambilan Zinnia Inner Cleanse. Pastikan original ye dengan label hologram dari KKM




Zinnia Inner Cleanse adalah dalam bentuk kapsul. So mudah ditelan dan larut dalam badan. Dan selamat serta halal kerana sarung kapsul ini diperbuat daripada sayuran. Cara pengambilan pun mudah saja, telan sebiji sehari sebelum tidur atau selepas makan malam. Ia akan menunjukkan kesan seawal 8 - 12 jam mengikut tahap badan masing - masing. Ianya selamat diambil oleh golongan wanita mahupun lelaki serta mereka yang mempunyai penyakit darah tinggi, kencing manis atau diabetes.

Biasanya pada minggu pertama 2 - 4 kali akan kerap membuang dan akan kembali biasa selepas tu. Jangan lupa banyakkan minum air kosong, senaman, pengambilan serat dan zat besi seperti sayuran dan buahan. Jangan tahan berak... rasa nak buang, pergi buang tau. Nanti berkerak usus. Boleh lihat sendiri antara testimoni berjaya di bawah ni.




Dan untuk korang pembaca setia blog ini, korang boleh gunakan kod voucher VTBOO4 semasa membuat belian untuk dapatkan potongan harga dan tawaran menarik daripada Zinnia Inner Cleanse. Lebih jimat dan berbaloi



Untuk keterangan lanjut atau belian :




4 comments:

  1. hat kempis perut tu yang excited tu ain :)

    ReplyDelete
  2. mudah dan senang..terus telan je.. untuk sembelit mcm zaza ni.. insyaallah boleh bli nanti..

    ReplyDelete
  3. kan best kalau dapat kempiskan perut yang buncit ni;.huwaaa

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign